EBBŐL A MÁGIKUS ITALBÓL IVOTT MINDEN NAP, ÉS 152 ÉVIG ÉLT A MESTER!

Volt egyszer egy ember, Thomas Parr , akiről úgy tartották, hogy 152 évig élt. 1483-1635-ig élt a legenda szerint, és egy angol parasztember volt, akit csak Öreg Tomnak becéztek.

Tejsavót ivott egész életében, minden áldott nap.

A savó összetétele és gyógyító tulajdonságai 

A tejsavó jótékonyan hat az egészségre, és kisgyermekkortól egészen a késő öregkorig kell inni.

surutka-tomas-par-620x350-620x330

A tejsavó egy százaléka jó zsír, 93 százaléka víz. Káliumot, nátriumot, magnéziumot, foszfort, vasat, cinket, mangánt, kobaltot, sok vitamint, hasznos enzimeket, aminosavakat is nagy mennyiségben találunk benne. 100 grammban csak 26 kalória található, így igazi fogyasztó ital is.

Tisztítja a májat, ezért akinek májproblémája van, fontos rendszeresen tejsavót innia, aminek fehérjéje béta-laktglobulint tartalmaz, ez erős antioxidáns, véd a mérgekkel szemben. Gazdag immunoglobin-tartalmának köszönhetően erősíti a szervezet védekezőképességét, éscsökkenti a gyulladásokat, a fertőzések kialakulásának esélyét is. A glutation nevű antioxidáns miatt a tejsavó rákellenes gyógyhatással is rendelkezik, sőt a Parkinson-kór ellen is véd.

Aki stresszes életet él, vagy szeretne megszabadulni a fölösleges kilóktól, az is nyugodtan fogyassza rendszeresen a tejsavót, de akik szeretnék a sportteljesítményüket növelni, azoknak is javallott. Csökkenti a vér zsírszintjét, a vérnyomást is.

 

Fogyás és természetes energiaital

Ha egy sportoló, vagy egyszerűen csak szeretné, hogy karcsú le, stresszben vagy olyan betegsége van, bármilyen, úgy tejsavó a napi menüt. Ez a gazdag elektrolitok, hidratálja test nagyon, hogy a szervezeted energiával és így sokkal jobb választás, mint az energia italok.

A tejsavó a fő nyersanyaga fehérje termelése, ami szükséges minden sportoló menüben. Köztudott savó segít talpra után intenzív edzés és a növekedés az izmok, csökkenti az étvágyat

Hozzászólások: