Olaj a tűzre.

Olaj a tűzre.

Ezt az emailt most kaptam és nem tudom megállni, hogy ne osszam meg. Ugyanis erről egyetlen baromi okos politikus sem beszel, aki a befogadás mellet korteskedik. De meg az EU Magyar ellenes propagandája is melyen hallgat.
Na én nem.

Íme:

ORVOSOK VÉLEMÉNYE:

1000_11952055_857069274342249_5061310189660605956_n_20150907_114542vigyázz családodra, mert lehetséges a…

A magyarországi sajtó kretén cikkeket eregetett el arról, hogy a hasmenéses, kórházba szállított menekültek nem adnak okot pánikra. Igaz, nem tudni, mi bajuk, de legalább azokat, akik a szopornyicásokkal együtt voltak, azokat visszaengedték a jó magyar pályaudvarokra. Nos, mivel úgy látom ezen az égövön nem sokat tud a közvélemény a trópusi nyavalyákról, az erre vonatkozó karantén-intézkedésekről, és ezek elmulasztásának súlyosságáról, röviden pár szóban.

Ha ma, egy magyar ember Afrikába akar utazni, az utazás előtt minimum 4 védőoltást kell kapjon. Pedig általában nem azokba a gettókba megy ahonnan a menekültek jöttek.

Kérdés, ha a magyar egészsége érdekében az oltás kötelező, vajon az ideutazott színes bőrűeknek?
BEOLTOTTA VALAKI a kiáramlókat MIELŐTT IDEUTAZTAK VOLNA?
NEM, NEM OLTOTTÁK BE ŐKET.

Betartották a kötelező karantén előírásokat? NEM, nem tartották be.
Fokozottan fertőzésveszélyes helyzetből landoltak az afrikai menekültek a budapesti pályaudvarra? IGEN, bizonyítottan abból.

Tehát ha én most elutaznék Afrikába, vagy bárhova trópusra, akkor az alábbi védőoltásokat kellene megkapjam 21 illetve 12 nappal utazás előtt:

Sárgaláz
Hepatitis A
Hastífusz
Diftéria
Hepatitis B
Kolera
Járványos agyhártyagyulladás
Himlő

Ami ellen nincs oltás, az AIDS, az igazi kongói vérzéses láz, ebola . Ja és ne feledjük a bőrbetegségeket, amit egy afrikai kültelki néger lazán hordoz, de fehér vagy sárga bőrű ember ha elkapja jól megszívja. A gyarmati időkben, akinek ezek nem voltak meg s egy olyan országból jött ahol a pár hónappal ezelőtti ebola járványbuli dúlt, akkor 40 !!! napig karanténban volt.

Addig nem érintkezhetett a lakossággal semmilyen módon. Egyáltalán bármilyen egészségügyi intézkedés van az EU-ban erre vonatkozólag? Az érvényben levő járványügyi törvények szerint a partra sodródott embercsempészhajókat azonnal karantén alá kéne venni és akik rajta voltak, vesztegzár alá, se ki se be 40 napig, magát a hajót megsemmisíteni. Valami nagyon nem kóser itt. Pár hete Afrika több államában az ebola járvány miatt még nemzetközi zárlat volt, elfelejtettük járványügyi uraságok? Vagy azt a forgatókönyvet készen kapta az EU? Az egész EU elfelejtette a törvényeket? Annyi sztárriporter lebzsel a magyar sajtóban jobbról-balról, tessenek már bemenni a tisztiorvosi főmuftihoz és a fentieket megkérdezni tőle? Itt ugyanis súlyos járványügyi mulasztások történtek, történnek.

A kedd este kórházba vitt, majd “egészségesnek”!? minősített menekülteket, ugyan minek alapján minősítették egészségesnek, ha azt sem tudják, benn tartott társaiknak mi a baja, hiszen a trópusi bajok lappangási ideje 2-3 órától 3 hét is lehet, s a karantén törvények szerint nem lett volna szabad őket elengedni. Megfigyelés alatt kellett volna tartani mind az 56 személyt!

Kinek a felelősségére engedték ki őket?
De ha elengedték, beadták nekik a szükséges antibiotikumos kezelést, a kolerára például Doxicillint szokás adni, preventív módon is, na ezeket tessenek megkérdezni!

És tessenek megkérdezni a tisztiorvosi illetékest, látott már például kolerás betegeket testközelből?

Hozzászólások:

11 thoughts on “Olaj a tűzre.”

Comments are closed.