Ha neked is vannak zsírdaganataid, ezzel a módszerrel megszabadulhatsz tőlük!

TESTÜNK EGYIK FIGYELMEZTETŐ JELZÉSE, HA BÁRMILYEN DUDOR VAGY ELVÁLTOZÁS JELENIK MEG VALAMELYIK TESTRÉSZÜNKÖN, ÉS EZZEL AZONNAL ORVOSHOZ KELL FORDULNI! AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN JÓINDULATÚ ZSÍRDAGANATOK, LIPÓMÁK ÁLLNAK A HÁTTÉRBEN, AMELYEK GYÓGYSZERES KEZELÉSSEL MEGSZÜNTETHETŐEK.

Az alábbi módszerrel kiegészíthetjük az orvos által előírt kezelést és felgyorsíratjuk a gyógyulási folyamatot. A zsírdaganatok általában a fejen, a nyakon, a karon és a hónaljban jelentkeznek. Az esetek többségében csak egy helyen jelennek meg, de olyan is előfordulhat, hogy egyszerre több helyen jelenik meg dudor.

 

Száz százalékban a tudomány még nem képes megállapítani, hogy mi okozza a lipómákat, egyes kutatások a genetikai hátteret említik. Íme a már fent említett módszer, amellyel hatékonyan kezelhetjük a kinövéseket!

HOZZÁVALÓK:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál liszt

14571124968627_44731372087112_db

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a két hozzávalót, csomómentesre kavarjuk el, majd kenjük a csomóra körülbelül egy centiméteres vastagságban. Kössük le és 36 órán keresztül hagyjuk állni. Miután levettük, ismételjük meg a módszert, amelyet 7-8 napig kell megismételni, ha szükséges.
A kezelés ideje alatt a zsírdaganat folyamatosan csökkenni fog, egyre kisebbé változik, míg végül teljesen eltűnik.
Hozzászólások:

9 thoughts on “Ha neked is vannak zsírdaganataid, ezzel a módszerrel megszabadulhatsz tőlük!”

Comments are closed.