Itt a természetes nedvesítés titka

A hüvelyszárazság, a menopauza és a hormonális zavarok egyik tünete, ami fájdalmassá teheti a szeretkezést, sőt, akár vérzést is okozhat – igen elrettentő jelenségek a nemi élettől.

Bakteriális és gombás fertőzések is előfordulhatnak. Ha a  tanácsainkkal helyreállítod az általános jó közérzeted, azzal a hüvely természetes nedvesítése is javulni fog.

Addig is használhatsz E-vitaminos aloe vera gélt, ami hatásos nedvesítő, és teljesen vegyszermentes.

A kínai orvoslásban hüvelyi probiotikumokkal segítik a természetes, egészséges környezet helyreállítását- mind tabletták, mind hüvelykúpok alkalmazásával, de használhatnak egyszerű joghurtot is, krémként.

Ez nedvesíti és csillapítja a szöveteket, és helyreállítja a természetes hüvelyflórát, emellett, mivel ezek a problémák a csökkenő ösztrogén-termelésre vezethetők vissza, fitoösztrogénes krém alkalmazását javasoljuk helyi csillapításra, ami természetes, növényi hormonokat tartalmaz.

Következetes használata visszaállíthatja a hüvely nedvességét, a tónusát és teltségét, mellékhatások vagy komplikációk minimális kockázatával. Végül, ne feledkezz el a Kegel-gyakorlatokról- nagyon egyszerűek: feszítse meg, és lazítsa el a hüvelyizmokat 10- szer, hogy fokozd a terület vérellátását!

Hozzászólások: