Szörnyű kiszolgálás az étteremben. Furfangos válasz…

Makenzie és Steven Schultz, Iowa-ból(USA), egy csodálatos estét szerettek volna együtt tölteni egy étteremben, miközben sushit vacsoráznak. Ugyanakkor a kiszolgálás az étteremben, amit választottak, olyan szörnyű volt, hogy több, mint egy órát kellett várniuk az ételre. Más ember egyszerűen mérgesen ott hagyta volna az éttermet. De ahelyett, hogy ők is így tettek volna, ez a pár ott hagyott 100 dollár borravalót!

485f3d20ca8be52eb405fe747a0d35ba-800x600

Makenzie az ő Facebook oldalán kifejtette, hogy miért tett így:

“A kiszolgálás az este során nagyon gyenge volt. 20 percbe tellett, mire vizet kaptunk, 40 percig vártunk az előételre, és több, mint egy órát a főételre. Az emberek körülöttünk az éttermen gúnyolódtak, hogy milyen rossz a kiszolgálás. Igen, ez elég rettenetes volt. De nyilvánvaló volt, hogy a probléma a kevés személyzet volt, és nem pedig a felszolgáló hibája. Rohangál, mint egy őrült, és mégsem volt bosszús egyik asztalnál sem. Egy ponton megszámoltuk, 12 asztala volt neki, plusz a bár. Több, mint amennyit egy ember el tudott volna látni! Ahogy ott ültem és néztem, ahogy ide-oda fut, majd azt mondja, elnézést a várakozásért, azt mondtam Stevennek … Hmm, ugyanez volt velünk is. Várakozó asztalok. Nem hiányzik egyáltalán, soha nem szerettem ezt a munkát. A borravalóért csináltam. Steven és én egyetértettünk abban jó érzés lenne, ha ennek a férfinek az éjszakáját kicsit jobbá tennénk, és a lassú kiszolgálás miatt nem adnának neki kevesebb borravalót. Kisétáltunk mielőtt meglátta volna ezt. Csak baráti emlékeztetőként gondoltam megosztom ezt az egész helyzetet, mielőtt elítélsz. És mindig, mindig, mindig, emlékezz honnan jöttél. ”

28c567a3f1ceeecdeb9093f76a3e9883-693x800

“Már mindketten voltunk a te cipődben”, a pár ezt írta a számlára. Tény, hogy 8 évvel korábban, Steven és Makenzie együtt dolgoztak egy étteremben, így pontosan tudják, hogy ez milyen nehéz feladat. Le a kalappal előttük ezért a csodálatos cselekedetért!

Hozzászólások: