EZ A LÁNY MAJDNEM BELEHALT VALAMIBE, AMIT MINDEN NŐ RENDSZERESEN CSINÁL

az Egyesült Királyságból 15 éves volt, amikor azt akarta, hogy színes fényes és vörös legyen a fél haja. A lány vett egy normál festéket, mint nők milliói. Egy kis dolgot elfelejtett. De pontosan ez volt az a végzetes hiba, ami miatt majdnem meghalt.

Mivel Dinya nem tartotta szükségesnek megcsinálni az allergia tesztet előtte. Valójában mindig kell alkalmazni egy kis mintát a bőrön minden festés előtt. Ha 48 órán belül nincsenek mellékhatások, például viszketés vagy duzzanat, akkor minden rendben van. Ő azonban a színezőt egyből a hajára kente és megmosta 30 perccel később. Amikor másnap reggel felkelt, az arca duzzadt volt. A jobb szemét nem is tudta kinyitni. “Kiabáltam anyámnak, hogy valami nem stimmel.”mondja Dinya.

Az érintett anya hozza Dinya kórházat. A váróban ő megrázó látvány hoz egy gyermeket sírni. Dinya mondja: “Az arcom oly lágyított a fájdalom, nem tudtam beszélni. A nyomás nehezedik a koponyán leírhatatlan volt. “A bűntudat egy allergiás reakció a festéket. Az orvosok szivattyúk Dinya a morfin és allergia alatt a teljes. Csak lassan hozza a duzzanatot. Amikor barátok látni őket, nem ismernek fej, nagy, mint egy görögdinnye, “minden megkérdezte, hol van Dinya. Meg kellett magyarázni, újra és újra, hogy én magam vagyok. “

3 évig a rémült Dinya nem mert hajat festeni. 18 évesen tett egy új kísérletet. Ammónia nélküli anyagot választott. Két napig várt, a füle mögött egy kis tesztanyaggal, de nem volt semmilyen negatív hatása.

Ekkor felkente az egészet, és már ekkor viszketni kezdett a fejbőre. Pár órával később ismét bedagadt a szeme, kórházban kötött ki, ahol légzési zavarok is jelentkeztek nála.

Égő  kiütések jelentek meg rajta, szteroidot és infúziót kapott, Az orvosok szerint kezelés nélkül belehalt volna az allergiás sokkba.

Kiderült, a feniléndiamin színezőanyagra reagált ilyen rosszul, ami sok hajfestékben megtalálható. A lány nem festheti a haját soha többé, és mindenkit óva int, hogy próba nélkül hajat fessen, bár az ő estében a teszt sem óvta meg. 

Hozzászólások: