Válassz egy ajtót a három közül és eláruljuk mire van szükséged, hogy megtaláld a boldogságot

Annyi csupán a dolgod, hogy egy pillantást vess az alábbi három ajtóra, és kiválaszd, lehetőleg gondolkodás és mérlegelés nélkül, a számodra legszimpatikusabbat.

1. Ha a kék ajtót választottad

Ez azt jelenti, hogy jólelkű ember vagy, aki mindig készen áll, hogy segítsen másokon. A te sikered abban áll, hogy képes vagy a közeli ismerőseiddel mély kapcsolatot kialakítani, ápolni. Erősséged a kapcsolatok szorosabbra fűzése, kiépítése.

Lojális ember vagy, és nem csak a párkapcsolatban, hanem a munkahelyeden is. Szereted a nyugalmat, a konfliktusokat viszont nem. Van, amikor elrejted az igazi arcod egy maszk mögé, ez azért van, mert félsz, hogy megsérülsz. A legjobban arra vágysz, hogy szerelem és öröm vegyen körül.

2. Ha a lila ajtót választottad

Számodra fontos a népszerűség és a hatalom. Szereted a szabadságot, azt, ha te irányíthatod a dolgok alakulását. Hiteles embernek tartanak, aki ráadásul nagy szívvel rendelkezik, így a szeretteit mindig különleges odafigyelésben részesíti.

Hiszel önmagadban, mert már annyi harcot megvívtál, hogy tudod azt, hogy mire vagy képes. A nehéz helyzetekben is számíthatsz a lelki erődre, és mindig tudod, hogy mit kell tenned.

3. Ha a vörös ajtót választottad

Ez azt jelenti, hogy energikus, örökmozgó ember vagy, aki olykor türelmetlen és kapkodó. Szereted a versenyhelyzeteket, és addig nem adod fel, míg el nem éred a céljaidat.

Nagyon közeli kapcsolatot ápolsz a természettel, és igyekszel minden rászorulónak segíteni. Optimista, mosolygós ember vagy, aki néha túl sok áldozatot képes meghozni. Törekedj a pihenésre, a belső nyugalmad megőrzésére.

Forrás

Hozzászólások: