8 csalhatatlan jel, hogy tetszel neki!

20110420szeressel3

Fejből tudja a számodat
Akár több száz ember száma is ott lehet a telefonjában, de csak az igazán fontosakét jegyzi meg fejből. Talán azért tudja a tiédet is, mert biztos akar lenni benne, hogy akkor is el tud érni, ha a telefonja lemerül vagy elveszti, de az is lehet, hogy már többször bámulta a kijelzőt, azon gondolkodva, hogy felhív, és akaratlanul is megjegyezte a számodat.

Odafigyel, amikor beszélsz
Hetekkel korábban, és csak egyszer említetted meg, mégis emlékszik rá, hány éves a tesód, hogy hívják a cicádat vagy melyik a kedvenc fagylaltod. Ha odafigyel rá, mit mondasz, érdekli minden, ami veled kapcsolatos, és gondolatban még sokszor újrajátssza minden beszélgetéseteket, akkor nem csoda, hogy megjegyzi ezeket a dolgokat. Semmi kérdés: nagon bejössz neki!

Megváratja a barátait
A barátai már elindultak, sokadszorra hívják, hogy menjen már ő is, csak rá várnak, de ő még feltétlenül meg akar veled gyorsan beszélni valami nagyon fontos ? vagy nem is annyira fontos ? dolgot. Ha megvárajta a barátai miattad, akkor biztosan nehezen tud csak elszakadni tőled, és ezt a többiek előtt sem képes eltitkolni.

Zsebre teszi a kezét
Ösztönös dolog a fiúknál, hogy ha szeretnének lenyűgözni egy lányt, akkor a zsebükbe vagy az övükbe akasztják a kezüket, ezzel tudattalanul is a férfiasságukat próbálják meg hangsúlyozni.

Feléd fordul a lába
Ha nagyobb társaságban vagytok, esetleg a barátai is mellette vannak, nem biztos, hogy minden szavadat feltűnően figyeli, vagy csak hozzád beszél, mert nem akarja, hogy a többiek előtt is nyilvánvalóak legyenek az érzései ? ez a fiúknál hiúsági kérdés. Ne az arcát nézd, pillants lentebb: ha a lábfejei feléd fordulnak, az azt jelenti, hogy ha éppen mással is beszél, közben a te reakcióidat is figyeli, és igyekszik veled is kontaktban maradni.

Elpirul, mikor beszélgettek
Ha szimpatikus vagy neki, a szíve gyorsabban kezd kalapálni, amikor a közelében vagy. Ha még hozzá is szólsz, vagy rá figyelsz, miközben ő beszél, a pulzusa rögtön az egekbe ugrik, az arca pedig kipirul, esetleg dadogni is kezd, kapkod, vagy egyik mondatból a másikba csap ? valószínűleg azért, mert szeretné még tovább lekötni a figyelmedet, de az agya úszik a boldogsághormonban, és nem tud összefüggően gondolkodni.

Foglal helyet a buszon
Az apró kis figyelmességgel nem csak a te kedvedben igyekszik járni, valószínűleg annak is örül, hogy élvezheti a társaságodat az út alatt. Ha helyet foglal maga mellett, ne az ablakon bambulj kifelé, inkább mosolyogj rá, és beszélgessetek egy kicsit!

Segít cipelni a dolgaidat
Éppen három szendviccsel, két kólával meg egy csokival egyensúlyozol vissza a büféből, amikor ott terem, és felajánlja, hogy megfog valamit a rakományból. A könyvtárban segít visszapakolni az Irodalom klasszikusai 1-43-ig köteteit, és még mosolyog is hozzá. Ezzel nem csak azt szereztné bizonyítani, hogy erős, és számíthatsz rá, de arról is meggyőz, hogy akkor is figyel téged, amikor nem is gondolnád, és rögtön ott terem, ha segítségre szorulsz.

Hozzászólások: