Hagyta elmenni a feleségét. Ha elolvasod, miért, megszakad a szíved!

Egymásba szerethet egy madár és egy hal?

Seth Adam Smith igazán szerető férj. Aki hagyta elmenni a feleségét. Gyönyörű vallomásából kiderül, miért.

?A legtöbben azt hiszik, hogy őrült vagyok, amiért hagytam, hogy a feleségem elmenjen. Életem legnehezebb döntése volt, de azt hiszem, megérte. Ahhoz, hogy ezt megértsétek, el kell mondanom, hogy hogyan is alakult a kapcsolatunk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem váltunk el és nem is költöztünk külön. Tulajdonképpen azzal, hogy elengedtem őt, egyszerűen közelebb kerültünk egymáshoz.

Kim és én ugyanis nagyon különbözünk egymástól. Ő a legidősebb testvér a családjában, én a legfiatalabb vagyok. Ő nagyon önálló, én inkább csapatban szeretek dolgozni. Ő szereti a házi kosztot, én a gyorséttermeket imádom. Ö szerette az iskolát és szeretett tanulni, engem ezek a dolgok nem érdekeltek. Ő a brit drámákat olvassa, én inkább vígjátékokat nézek a tévében. És így tovább?

76640_lettingwifego1Tulajdonképpen már az is meglepő, hogy egyáltalán összejöttünk. Ahogy Kim is mondta: ?Seth, lehet egymásba szerelmes egy madár és egy hal. De hogyan tudnának együtt élni??

Mi mégis megpróbáltuk, mert nem tudtunk egymás nélkül élni.

Csakhogy miféle szerelem az, ahol az egyik ember korlátozza a másikat? Egy idő után azt láttam, hogy az én karrierista, energikus, célorientált feleségem visszafogja magát, mert látja, hogy nem tudom tartani vele a tempót. Ettől viszont megszakadta a szívem.

Úgyhogy leültünk, és megmondtam neki, hogy mostantól azt csinál,l amit akar, ne foglalkozzon azzal, hogy én nem tudom őt minden merész álmának megvalósításában követni. És így is lett. Kim tanul, dolgozik, ezer fokon pörög. Én meg otthon ülök, és hagyom, hogy megvalósítsa önmagát.

Így tulajdonképpen élhet együtt a madár és a hal is: a madáritatónál találkozhatnak. Így teszünk mi is. Időről időre összefutunk. És a szerelmünk most még erősebb, mint valaha.?

Szerinted igaza van Sethnek? Valóban hagyni kell az mindenkit a saját álmai után futni, vagy egy házasság inkább a kompromisszumokról szól?

Hozzászólások:

One thought on “Hagyta elmenni a feleségét. Ha elolvasod, miért, megszakad a szíved!”

Comments are closed.