Egy évig evett ingyen a reptéren

Egy kínai férfi megtalálta a legzseniálisabb módot arra, hogy egy éven keresztül ingyen ebédelhessen finomabbnál finomabb falatokat!

cpic1171_ingyenebed

Egy kínai férfi ravasz módot eszelt ki arra, hogy minden nap jól lakhasson, méghozzá egy teljes éven keresztül.

A leleményes fickó pofonegyszerű módszert dolgozott ki: a repülőtéren vásárolt magának egy első osztályra szóló, teljesen visszatéríthető jegyet, amelynek segítségével hozzáférése volt a Xian nemzetközi repülőtér VIP csarnokához is. A kizárólag elsőosztályú utasoknak fenntartott helységben térítésmentesen étkezhetnek a VIP utasok, amíg a járatukra várnak.

Ennek a kiskapunak a felfedezése után már gyerekjáték volt az ingyenebéd, a férfi minden egyes nap kilátogatott a repülőtérre, ott elfogyasztotta az ebédjét, majd átrakatta a jegyének időpontját másnapra. Következő nap ugyanígy cselekedett, majd újra, szinte egy teljes éven keresztül.

Az Eastern China légitársaságnak igencsak későn esett le a tantusz. Csak miután a férfi háromszázadszorra (!) rakatta át a jegyének időpontját kezdtek el gyanakodni.

Miután lebuktatták a leleményes férfit az felhagyott az ingyenes kosztolással, utólag azonban a repülőtéri illetékesek sem tudták rajta bevasalni a 300 ingyenebéd árát. Sőt mi több, a férfinek még azt is sikerült elérnie, hogy visszatérítsék neki a repülőjegy árát.

 

Hozzászólások:

3 thoughts on “Egy évig evett ingyen a reptéren”

Comments are closed.