Ez a recept igazi csoda! 1 nap alatt csökkent minden ízületi fájdalmat

Sokakat gyötör ízületi fájdalom, mely leggyakrabban a térdben, vállban és a könyökben jelentkezik. Ma már tévedés csak az öregedés eredményeként azonosítani, sok fiatal, akár 25 éves kor körül is megtapasztalja, milyen ízületi fájdalomra ébredni. Szerencsére van rá egy házi fájdalomcsillapító kenőcs?

77339_csodareceptfajdalomra1napalatthat-640c

Ez a recept, melyet egy régi orosz könyvben találtak, olyan összetevőkből áll, amiket megtalálsz a konyhádban. Érdemes kipróbálnod, mert ha igaz, amit mondanak, már 1 nap alatt jelentősen enyhíti a fájdalmat.
Hozzávalók:
forró mustár
méz
szódabikarbóna
tengeri sóElkészítés:
Tegyél egy műanyag vagy kerámia tálba fa evőkanállal 2 evőkanál mustárt, 2 evőkanál forró mézet, majd adj hozzá egyenlő arányban annyi szódabikarbónát és tengeri sót, hogy kenhető, homogén keveréket kapj.
Tedd egy üres krémes tégelybe.

Használata
Kend be a krémmel a kezelendő területet, majd tegyél fölé folpackot és tekerd be egy sállal. Kösd meg, hogy ne csússzon el a folpack, de ne legyen túl szoros.

Hagyd hatni a krémet 1,5-2 órán át, de a legjobb, ha mindezt este teszed, és egész éjszaka rajta marad a ?kötés?. Reggel öblítsd le a kezelt felületet.

Hozzászólások:

One thought on “Ez a recept igazi csoda! 1 nap alatt csökkent minden ízületi fájdalmat”

Comments are closed.