6 tipp, hogy figyeljen rád az, aki tetszik neked

 

Nem harctér a pasi, hogy lerohand, de azért finom módszerekkel éreztetheted vele, hogy bejön neked?

A leginkább járható út az, ha finom, árnyalt módon érezteted kiszemelteddel, hogy tetszik neked ? aki nyitott ezekre a jelekre (=szintén figyel téged), érteni fogja, miről van szó. Aki pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád és a szimpátia leghalványabb jele sem él irántad szívében, az előtt pedig fölösleges blamálnod magad egyértelmű utalások és túlzott ragaszkodás formájában.

man-in-love-clipart

Mosolyogj, miközben felveszed a szemkontaktust a sráccal. 

Bátran nézz a fiú szemébe, és nevess rá. Ez egyrészt azt sugallja, hogy vidám, kedves teremtés vagy, másrészről pedig ad egy kis szeretetenergiát a srácnak is. Nem kell centikre állnotok egymástól, hogy ez működjön ? a terem másik végéből talán még izgalmasabb is egy szép mosoly.

Dícsérd meg valamiért.

Vicceset mondott, jól kezelte a haverjai hülyeségét, tetszett a fellépése a zenekarával? Nyugodtan mondd el neki, mennyire tetszett, amit csinált, esetleg milyen jól néz ki az új nadrágja, cipője. Fontos persze, hogy a bók őszinte legyen, ugyanakkor ne áradozz remegő hangon órákon át. A barátaid is örülnek, ha megdicséred őket, tehát ez a kiszemelteddel sincs másként ? nem lesz feltűnő a dolog, nyugi.

Kerülj közel hozzá fizikailag.

Ha folyton úgy intézed, hogy egymás mellett álljatok a sorban vagy ő legyen a párod tesiórán, az kicsit túl direkt módszer. Néha viszont jó, ha ?véletlenül? a közelébe kerülsz, esetleg össze-össze ér a könyökötök, karotok, hátatok, érezhetitek közben egymás illatát is. Az ehhez hasonló finom kis akciók megmutatják, hogy van-e köztetek vonzalom, és legyőzik a kezdeti félelmet, szorongást.

Hallgasd meg, ha mondanivalója van.

Néha állandóan fecsegünk, sokszor zavarunkban ? pedig ezerszer vonzóbb, ha figyelmes hallgatóság vagyunk (nem csak pasik társaságában, hanem a barátok között is). Ha mond valamit, maradj csendben, testbeszéddel és néhány rövid kommenttel mutasd, hogy figyelsz, érdeklődsz. Ez nagyon fog tetszeni neked.

Nevess a viccein.

Nyilván te is értékeled, ha mások humorosnak találnak ? kiszemelteddel sincs ez másként. Ha tetszenek a poénjai, akkor valószínűleg egy hullámhosszon vagytok, és mindkettőtök számára fontos a humor. Kell ennél jobb kezdet?

Finom testbeszéd: érintsd meg kicsit a karját beszélgetés közben.

Persze ne tapizd, ne ropogtasd és ne ugorj a nyakába, de egy-egy ártatlan érintés helyenként segíthet felizzítani a tüzeket. Ez még nem tolakodó, egy haverral is megteheted ugyanezt. Ugyanakkor érezteti a sráccal, hogy figyelsz, ott vagy, ráhangolódtál ? ez pedig tetszeni fog neki.

Hozzászólások:

One thought on “6 tipp, hogy figyeljen rád az, aki tetszik neked”

Comments are closed.