Ilyenek a Csillagjegyek, ha szerelmesek!

Hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha szerelembe esnek? Figyelj a jelekre!

tumblr_m7y4h2PZgH1qkbw6zo1_500-300x300

NYILAS
A Nyilast a megismerés vágya hajtja. Szeretné felfedezni a világot. A szerelemben temperamentumos, teljesen átadja magát érzelmeinek. Ösztönös, a szerelmi mámor olyan mértékben hatalmába kerítheti, hogy nem tudja fékezni magát. Nem lesz durva, vagyis tartani azért nem kell tőle. Nem bonyolítja túl a dolgokat, egyszerűen csak megéli a szerelmet. Egész lényével tud szeretni. A Nyilas jellege a Tűz, amely szerelemben is jelen van. Nem tud ellenállni a csábításnak, mert minden ami új izgatja. Új emberek, új szokások, új módszerek, új divat stb. A különleges emberek vonzzák, izgalmasnak tartja a más kultúrából érkező embereket. A Nyilas szeret szárnyalni, nem tűri, hogy szárnyait visszanyessék, mert akkor más partnert keres magának. Nem igazán kell keresnie a szerelmet, mert mindenképpen rátalál. Ha mégis csábítani akar flörtöljön bátran, ne játssza el a megközelíthetetlent.

Bak ? december 22. ? január 20.

A Bakra jellemző, hogy az embereket csoportosítja, címkézi, mert így egyszerűbben látja át kapcsolatait. Igen megbízható és minden körülmények között számíthatunk rá. Szerelmi életében, amikor már oldódott kezdeti hűvössége, igencsak meglepheti partnerét. Rendkívül gyengéd és szerető társ tud lenni, ami minden téren megmutatkozik. Fontos a Baknak, hogy maximálisan megbízzon a párjában, a csalódás megdermeszti és nehéz feloldani a dermedtségét, visszaszerezni bizalmát, annyira, hogy újra kimutassa szerelmét. Életében legfontosabb dolog a bizalom. Ha elveszti a párja bizalmát, megváltozik az erotikája, nem tud teljes lelkével megnyílni, átadni magát a szerelemnek, pedig az érzékisége óriási. A Bak bárhol megtalálhatja a szerelmét, utcán, üzletben, kávézóban? bárhol, egy pillanat alatt kialakulhat a vonzalom, ha a zárkózottságát hűvös viselkedését mellőzi. Legyen közvetlen!

Vízöntő ? január 11. ? február 19.

Mindennél jobban vágyik a szerelemre, gyengédségre, feltétlen szeretetre. Akinek a partnere Vízöntő meg se próbálja visszaszorítani szabadságvágyát, mert a Vízöntő nagyon független és megfullad, ha a levegőjét korlátozzák. Nem lehet őket megkötözni. Ha valakivel szoros kapcsolatot alakít ki, azt csak szabad akaratukból teszik. Nem tűrik a zártságot, az erőszakos kötöttséget, ebben az esetben vége lehet a párkapcsolatnak. Dühösek lesznek és mindenáron szabadulni akarnak. Ha szabadon élhet a partnere mellett, működőképes lesz a kapcsolat. A Vízöntőnél előfordulhat, hogy amikor úgy érzi, hogy mennie kell, mert vonzza valamilyen extrém dolog, meg akar tapasztalni valamit, nem kell visszatartani, úgy is visszatér. Nem tűri a féltékenykedést, az extrém dolgokat az életébe is beviszi, van, amikor túlfeszíti a húrt és ez már a kapcsolatába kerülhet. Párjával igényes szórakozóhelyeken, találkozhat, megmutathatja, hogy élvezi az életet, amely csábító is lehet a párkeresésében.

Halak ? február 20. március 20.

A Halak álomvilágban élnek, romantikusak és kedvesüket is magukkal repítik. A Halak párja úgy érzi, hogy kedvese mindig rózsaszínben látja a világot. A Hal párkapcsolatában hozza az érzelmeket, a párja pedig a racionalitást. Ha a Hal elfelejti a mindennapi feladatokat a párjának kell ezekre figyelni. A Hal mindent megtesz, hogy párja tetszését elnyerje, még olyat is, amit nem igazán szeretne . Nehezen élik meg a csodákat. Igen jó szerető lehet, ha bátorítják az őszinte érzelem kinyilvánítására. Fontos a párkapcsolatában, hogy őszintén beszéljenek az érzelmeikről és ne meneküljön a valóság elől az álomvilágba. A természetessége, egyszerűsége teszi széppé. Sokat dolgozik, lehet, hogy a munkahelyén találja meg a szerelmét. Minden esetre jobb lenne, ha eljárna szórakozni is.

Kos ? március 21. ? április 20.

A Kos szenvedélyes, vibráló, vad szerelmes, gyors és lényegre törő. Amennyire vonzó a szenvedélye, annyira lehet riasztó egy érzékeny lelkű embernek. Nem szereti a bonyodalmakat, kapcsolataiban őszinte, még is vannak súrlódások, nézeteltérések, de ezek nem hogy visszahúzódóvá tennék, hanem még inkább nyeregben érzi magát. Kakaskodó típus. A férfi kos túlságosan gyors, nem várja meg, hogy a szerelem nyújtotta örömöt együtt éljék meg. A Kosok hevesek, gyorsak, vadak minden téren. Előfordulhat, hogy másfelé kacsingat, nagy hódító, ezért, ha valamilyen testedzéssel, sporttal leköti magát, jobb, ha a párja támogatja, különben lehet, hogy begyűjt néhány szeretőt. Nem kell kutatnia a szerelem után, mert anélkül is megtalálja, csak döntenie kell, hogy elfogadja-e a rátalált szerelmet.

Bika ? április 21. ? május 20.

A Bika érzékeny típus, gyakran olyan szerelemre vágyik, amely titokzatos. Fontos számára, hogy testileg és lelkileg is egymásra hangolódjon a szerelmével. Élete középpontjában a birtoklási vágy áll, nagyon ragaszkodik a párjához, gyakoriak a már kóros féltékenykedések. Jól teljesít, annak örül, ha a párjával éli meg a szerelem nyújtotta örömöt. Ez azonban nem csak a szerelemre vonatkozik, hanem bármire, amit közösen élvezhetnek, kirándulás, étel, ital stb. Önérzetes, sértődékeny, gyakran hiányos az önértékelése, nem igazán érti a viccet, megsértődik rajta. Nem bírja elviselni ha kritizálják, akár a külsejét, akár a teljesítményét, különösen a szerelem terén. Nem szeret változtatni semmin, még egy felújítás is kiborítja. Idő kell a döntéseihez. Anyagiassága gyakran feszültség forrása lehet. A Bika a társát igényes helyen találhatja meg, pl. múzeum, előadás, színház stb. A Bika mindig figyeljen arra, hogy milyen lábbelit visel, mert a férfiak szemében nagyon fontos a vonzó női láb.

Ikrek ? május 21. ? június 21.

Az Ikrek intellektuálisan kötődnek a párjukhoz. Többet jelent számára egy jó közös program, mint egy vad szeretkezés. Gyakori, hogy még közben is beszél, majd a végén sem igényli az összebújást, inkább nézi a tévét. A szerelemben nem temperamentumos, szerelmi kapcsolata, házassága idővel ellaposodik és hasonlatos lesz egy testvéri kapocshoz. A testiséget nem érzi fontosnak egy idő után, a szenvedélyt azonban fel lehet benne éleszteni. Az Iker biztos, hogy nem keres magának másik párt és leigázni sem akarja párját. Mindent meg lehet vele beszélni az ész és a racionalitás vezérli. Túlságosan érzékeny, szentimentális. Semmi esetre sem lenne jó ötlet, ha pár hiányában a régi párját keresné, mert az a vonat már elment. Sétáljon látogatott szép parkos helyeken, kiránduljon csoportokkal, ahol a szerelem, új kapcsolat is felbukkanhat. Iker nőknél is fontos a láb kiemelése, melyet tűsarkúval még vonzóbbá tehet.

Rák ? június 22 ? július 22.

A Rákot az érzelmei vezérlik, gyakran a fantázia világában él. A szerelemről romantikus elképzelései vannak, vonzza a plátói szerelem, ami persze beteljesületlen marad, akkor aztán sajnálják magukat. Jellemző rájuk az önsajnálat, megbántottság. Nehezen barátkoznak. Ha a párjával véglegesítették a kapcsolatukat, már nem tartja izgalmasnak. Kapcsolatában a legfontosabb a gyerek, család megtartása lesz. A házastárs háttérbe szorul. Szerelmi partnerét megtalálhatja bulikon, szórakozóhelyen, baráti társaságban és bárhol, ahol érdekes emberekkel találkozhat. Nem kell túlzásba vinni az öltözködést, mert anélkül is észreveszik, minden esetre a ruházata legyen élénk és fiatalos. Lehet, hogy egy barátságból szerelem lesz? Előfordulhat, hogy egy szórakozóhelyen a régi barátjával szerelembe esik. Nem kell kétségbe esni, lehet, hogy komoly a dolog. Gondolja át!

Oroszlán ? július 23. ? augusztus 22.

Az Oroszlán igényes nem csak magára, hanem a párjára is. Fontos számára, hogy egy igazán vonzó emberrel jelenhet meg. Gondolkodó típus. Szerelem vadászok, igazi Oroszlánok, áldozatára azonnal lecsap. Teljesen átadja magát a partnernek , de, ha még sem úgy sikerül, ahogyan szerette volna, jobb ha a párja ezt nem teszi szóvá. A dicséret ösztönzően hat rá. Állandó megerősítésre van szüksége a minden téren, ezért előfordul, hogy kalandot keres, de nem akar kilépni a kapcsolatából. Hogy mikor jön a szerelem napja nem tudni, mert egész évben sziporkázni fog, a legjobb formáját hozza, de a szerelem hónapjában lesz a legszebb. Élvezze a szépség erejét és törődjön magával. Legyen a szépség mellett valami különleges, is pl. egy apró tetoválás. A szerelem akár a munkahelyén is rátalálhat, de ez bonyodalmat okozhat. Ne engedje magát könnyen meghódítani!

Szűz ? augusztus 23. ? szeptember 22.

Ha megbízik a párjában rendkívül szenvedélyes tud lenni. Nem szabad visszafogni magát, mert a fantáziálgatás nem teljesíti ki a szerelmet. Mindenképpen látszódjon, hogy kész a szerelemre, ehhez merészebb, kihívóbb ruhát viseljen. Mindenképpen mutassa ki, hogy kész egy jó kis flörtre. Racionális típus, mindent végig gondol, mielőtt valamibe belevág, így van ez a szerelemmel is. Nem tud hosszan kötődni valakihez, fél a párjából előtörő érzelmektől, cselekedetekből. A Szűz típusú ember nem szereti a kiszámíthatatlan dolgokat az érzelmekben sem. Nem szereti a feszültséget minden kiszámított nála. A romantika nem igazán jellemző rá. Mindent precízen, pontosan csinál meg. Tisztaságmániás. Mindent tudományos szemmel figyel, az sem biztos, hogy a vonzalom köti össze a párjával, lehet, hogy a praktikusságot tolja előtérbe. Kötelességtudó, felelősségteljes, szorgalmas ember.

Mérleg ? szeptember 23. ? október 22.

A Mérleg emberek elegánsak, csinosak, igényesek nemcsak magukra, hanem az otthonukra és a párjukra is. Nehezen dönt egyes dolgokban, minden döntés előtt vannak ellenérvei. Előfordul, hogy egyszerre két partnere is van, belecsöppen egy szerelmi háromszögbe. Gyakran még nem szakad el a régi kedvesétől, de már meg van az új. Bizonytalan lesz, fél, hogy egyedül marad. Az biztos, hogy ebből a kellemetlen helyzetből nem ő lép ki, hanem valamelyik partnere. Kiváló a stílusérzéke, igényességre neveli társát. Észreveszi majd a szerelem napját, mert sokkal több bókot kap mint máskor. Ezen a napon többen is megpróbálják meghódítani, de ne engedjen csak annak, aki komolyan tisztelettel közelít. A szerelmét bárhol megtalálhatja, ha nyitott szemmel jár. Akkor a legvonzóbb, ha szolid eleganciát sugároz, mely egyébként is megszokott nála.

Skorpió ? október 23. ? november 21.

Kevés ideje jut a szerelemre, túlságosan elfoglalt. Talán egy nem várt napon, bárhol találkozhat új szerelemmel. Fontos, hogy természetesen kezelje a szerelmet és ne bonyolítsa túl az érzelmeket. A Skorpió jegyben születettek nagyon szenvedélyesek a szerelemben, jellemző a hullámhegy és hullámvölgy. Egyszer nagyon szenvedélyes, máskor pont az ellentéte, teljesen elzárkózik. Belső világa érzékeny, ha megsértődik jegessé válik, idő kell míg felenged. A Skorpió nemcsak a kedvese testét akarja, hanem a lelkét is. Egyes Skorpiók vonzódnak a szerelemi játékokhoz, szeretik azt érezni, hogy hatalmuk van a másik felett, de gyakori amikor már a határokat feszegeti. A Skorpió féltékeny természetű, nehezen viseli a kétértelmű helyzeteket. Mindent észrevesz, megérzi ha elárulták, megcsalják. Sokáig vergődik a sértettség állapotában, gyűjtögeti a bizonyítékokat, aztán egyszer csak előveszi őket. Igen sok munkába telik visszanyerni a bizalmát.

Hozzászólások: