6 hazugság, amely tönkre tesz minden kapcsolatot!

Amikor egy számunkra ismeretlen emberrel kezdünk el randizni, akkor előfordulhat, hogy az illető nem mond igazat. A ?Huffington Post? egy cikkben összegyűjtötte azokat a hazugságokat, melyekkel egy internetes fórum női tagjait próbálták átverni.

Untitled

1. Titkos családja volt

?Azt mondta nekem, hogy egyedülálló. Aztán kiderült, hogy házas és 3 gyereke van.?

2. Azt hazudta, hogy egyedül él

?A volt pasim és én nagyon távol éltünk egymástól. 9 hónapig hazudott arról , hogy egyedül lakik. Közben az anyukájával és a húgával élt együtt.?

3. Fiatalabbnak adta ki magát

?Az exem körülbelül 3 évig hazudott a koráról. 17 voltam amikor elkezdtük randizni ő pedig huszonötnek adta ki magát, ami már egyébként is nagy korkülönbség. Már az első randin rá kellett volnajönnöm, hogy harmincnál is több.?

4. Az a bizonyos másik nő

?Azt mondta, nem tudja ki az a nő aki odajött hozzánk a boltban. Aztán a telefonján találtam képeket, amiken ezzel a lánnyal szexelt a kocsim hátsó ülésén. Ez megmagyarázta a furcsa e-maileket, üzeneteket. Ezzel vége is lett a 3,5 éves kapcsolatunknak.?

5. Norvégnak adta ki magát

?Azt mondta, hogy Norvégiából származik. Körülbelül 14 éves volt amikor Amerikába költöztek. Kétség nélkül, norvégul tanult és számos norvég barátja is volt, akik nem csak el is hitték, hogy az, hanem még meg is mondták, hogy melyik részről jöhetett az akcentusa alapján.?

 

6. Mindenről hazudott

?Egy olyan sráccal randiztam, aki igazából mindenről hazudott. Mindenről, amiről hazudni lehet. Sajnos sokszor elfelejtette a hazugságait, így körülbelül 3 történetet tudok arról, hogy hogyan halt meg az édesanyja. A sráccal nem lett volna egyébként semmi baj, ha nem lett volna megrögzött hazudozó.?

Hozzászólások:

One thought on “6 hazugság, amely tönkre tesz minden kapcsolatot!”

Comments are closed.