5 póz, amelyben tutira orgazmusa lesz a párodnak.

Tudd meg, melyek a legalkalmasabbak arra, hogy a női gyönyört elősegítsék! Elég csak egy kicsit változtatnod a korábbi technikádon, és biztos lehetsz a sikerben.
1. Az X-faktor
Miután misszionárius pózban elhelyezkedtetek, fordulj el az egyik irányba. Meglátod földöntúli gyönyörben lesz részetek.
szexpoz01Jo
2. Az elnök
A fordított lovas pózhoz hasonlóan ebben is könnyedén ingerelheted párod  G-pontját, és ne feledd a kezedet is szabadon használhatod, bátran vándoroljon bármerre a testén.
szexpoz02Jo
3. A satu
Gyengébb lökésekkel, és közben ringó mozgással ingerelheted a csiklóját, ezáltal folyamatos nyomást gyakorolhatsz a szeméremdombjára is. Ne csodálkozz, ha párod sikítani fog a gyönyörtől.
szexpoz03Jo
4. Az ütvefúró
Mielőtt belevágnátok ebbe, kérdezd meg a párod szereti-e a mély hüvelyi behatolást. Ha nem, akkor inkább felejtsétek el, ha igen, feltétlenül próbáljátok ki. A méhnyak ilyen mértékű ingerlésével pazar gyönyörben részesítheted a társad. A párod feküdjön a hátára, te pedig a kezeiddel nyúlj a csípője alá, és emeld meg a medencéjét a magasba. Ha partnered az egyik lábát a válladra helyezi, még intenzívebb lesz az érzés.
szexpoz04Jo
5. A fordított lovas
Hanyatt fekszel, a párod pedig háttal neked beleül a merev hímvessződbe. A péniszed ilyenkor előre hajlik, ezáltal pedig könnyebben izgathatod kedvesed G-pontját. Amikor párod elélvez, húzd hátra a lábfejét, ezzel hosszabbra nyújthatod a gyönyörét.
szexpoz05Jo
Hozzászólások: