CSILLAGJEGYED MEGMUTATJA MI ÁLL A BOLDOGSÁGOD ÚTJÁBAN

Mindenki szeretne boldog, gondtalan életet, azonban a boldogság útjában áll valami, amit egyszerűen lehetetlen leküzdeni, átlépni rajta. A csillagjegyek megmutatják mindenki számára mik azok az akadályok, amelyek a boldogság kapujában állnak, és segítséget nyújtanak hogyan lehet leküzdeni őket.
Kos

Az egyetlen dolog, ami gátolja őket a boldogságban a türelmetlenség, ugyanis mindent azonnal akarnak, nem hajlandóak sokat várni egy-egy dologra. A legfontosabb a türelmesség, és az, hogy eközben vegyük észre az élet csodáit és szépségét, amiben addig örömünket lelhetjük. Ha mindez sikerül, akkor az egyszerű, szürke hétköznapok is boldog, különleges napokká válhatnak.

Bika

Túl sok energiát ölnek mindenbe, így görcsösen akarnak minden sikert, legyen szó karrierről vagy szerelemről. Ha nem képesek megérteni azt, hogy nem lehet minden az övék, akkor soha nem találják meg az igazi boldogságot. A kudarcok nem egyenlőek a boldogtalansággal, hiszen kudarcra szükség van, hogy erősödjünk, hogy felálljunk és újult erővel folytassuk az utunkat.

Ikrek

A boldogságuk kapujában az emberektől való félelem áll. Barátkozó lények ugyanis,de mindig észben tartják, hogy senkivel sem szabad nagyon mély kapcsolatot ápolni, mert akkor könnyen sebezhetővé válnak. Természetesen van mindebben igazság, de ez nem jelenti azt, hogy a félelmek miatt ne engedjünk magunkhoz közel olyan valakit, akit a sors mellénk szánt, legyen szó szerelemről, vagy barátról.

Rák

A család centrikus és törődő rákok számára a boldogság útjában az önbizalom áll. Sokszor túlságosan alábecsülik önmagukat, nem mutatkoznak meg eléggé, rejtve marad a világ elől az, ami bennük van. A boldogságérdekében meg kell tanulni hinniük saját magukban, mert csak így lehet az övék az, amire vágynak.

Oroszlán

A büszkeség feladása lenne az, ami szabad utat adna a boldogsághoz. Azzal, hogy bizonyos vitákból és helyzetekből nem győztesként szállunk ki, az nem ront a személyiségünkön, a hírnevünkön. Tudni kell alázatosabbnak lenni az életben, ugyanis így kaphatjuk csak meg azt, amiért megdolgozunk.

Szűz

Túlságosan maximalista stílus jellemzi őket, ami miatt az esetek többségében átesnek a ló másik oldalára. Ez lenne az a a tulajdonság, amit egy kicsit jobban kordában kellene tartani, mert ha valami nem a tervek szerint sül el, az nem baj. Kellenek az életben kudarcok és pofonok, mert a jó dolgok nem járnak ingyen. Amíg mindezt nem értik meg, addig mindig is lesz valami, ami gátolja majd őket a boldogság elérésében.

Mérleg

A külsejük és a belőlük ára vonzerő miatt sok embert képesek meghódítani, de mivel elég naiv természetűek, így ez a vonzerő a visszájára fordul. A mérleg jegyűek számára az lenne a legfontosabb, hogy megértsék, nem a külső a minden, sokkal fontosabb az, hogy mi van legbelül. Ha képesek lesznek a belsőjükkel mutatkozni az emberek között és nem azzal foglalkozni minden percben, hogy hogy áll a hajuk, mit vegyenek fel, stb. , akkor az ő boldogságuk karnyújtásnyira lesz.

Skorpió

Túl sok elfojtott indulat van bennük, ami felemészti őket. Fontos lenne minderre megoldást találni, akár egy stressz levezetésnek szánt sportban, akár abban, hogy bátran kimondják ami a szívüket nyomja. Az egyetlen feladat az, hogy az elfojtott és sokszor felszínre törő indulatokat megtanulják kezelni, amiből később profitálhatnak is.

Nyilas

Egy kettősség jellemzi őket, nem szeretnek ugyanis egyedül lenni, de a szabadságuk megőrzése is fontos számukra. A magánytól való félelem pedig hajlamossá teheti őket abban, hogy kapcsolatban éljenek, ami egy idő után felőrli majd őket és boldogtalan percekben lesz részük. Rá kell jönni arra, hogy ha párban nem megy, akkor hogyan kell egyedül is megállni a saját lábon, mert az igazi boldogságot csak így találhatják meg.

Bak

Tisztában vannak az élet lényegével és annak menetével, az egyetlen akadály nem más, mint saját határaik feszegetése. Legyenek bátrabbak, engedjék magukat a mély vízbe, ahol mindenféle dolgot megtapasztalhatnak, és ami még erősebbé teszi majd őket. Nem szabad megbújni azért, mert tisztában vannak azzal, ami várna rájuk. Ez nem megoldás.

Vízöntő

Sokszor esnek abba a hibába, hogy annyira foglalkoznak mások és a világ bajaival, hogy megmentők és megváltók szeretnének lenni, ez azonban nem az ő feladatuk. Nem látja minden ember egyformán az életet, ebből kifolyólag a mi nézeteink nem biztos, hogy mások akaratai vagy rejtett vágyai.

Halak

A boldogság útjában a túl sok gondolat áll. Képesek a halak ugyanis abba a csapdába esni, hogy túl sokat töprengenek vagy bánkódnak valamin, ami végül annyira rosszul hat a lelki állapotukra, hogy befordulnak, és depresszióssá válhatnak. Tanuljanak meg gyorsan lezárni és eldönteni dolgokat, mert a túlzott kombinálás nem tesz jót nagyon sok esetben.

Hozzászólások: