Ideje levennünk az álarcainkat, Julia Roberts üzenete, ami meglepte a világot!

A Hollyvoodi színésznőnek, Julia Roberts-nek számos rajongója van és nem csak azért mert kitűnó színésznő, hanem azért is mert az egyszerűsége és a kisugárzása vonzza az embereket. A színésznő nem szereti a túlságosan zajos társaságot, a saját esküvőjén, a meghívottak listáján csak egyetlen celeb szerepelt, Bruce Willis.

Nem is olyan rég a színésznő egy szenzációs üzenetet tett közzé, amelyben arra kéri a hölgyeket, hogy ne csak a külsejükkel foglalkozzanak, mert vannak ennél sokkal fontosabb dolgok.

Ezt az üzenetet minden nőnek el kell olvasnia és be is kellene tartania.

“A tökéletesség sok nemzet betegsége. Eltakarjuk az arcunkat egy tonna sminkkel, botoxot használunk és éhezünk azért, hogy megfelelő alakunk legyen. Azt próbáljuk kijavítani ami egyáltalán nem fontos, és azok a dolgok amelyek igazán fontosak mindig feledésbe merülnek.

Tudjátok miről van szó?
A lelkünkről, amivel foglalkoznunk kellene minden nap, eljött az ideje, hogy ezt cselekedjük. Mondjátok meg őszintén, hogyan várhatjuk el valakitől, hogy szeressen minket, ha mi nem szeretjük magunkat?

Maszkok mögé bújva biztosan azt tudjuk mondani, hogy szeretjük magunkat? Nem. Azt szeretném, ha megjegyeznétek egy fontos dolgot: egyáltalán nem számít, hogy milyen a külsőd, ha belül üres vagy.

Ma szeretném elmondani mindenkinek, hogy elég volt a sminkekből, mert belefáradtam, hogy az arcom idegen legyen számomra. Eljött az ideje, hogy ledobjam a maszkokat. Tudatában vagyok annak, hogy vannak ráncaim, de látni és érezni akarom őket. Ez vagyok én valójában, az igazi én és azt szeretném, hogy elfogadjatok olyannak amilyen vagyok.

Értitek már a mű dolgok irányítják a világot és az illúziók fogságban tartanak bennünket, mert mindig azzal foglalkozunk, hogy hogyan kellene kinézzünk ahelyett, hogy harmóniában élnénk a saját természetünkkel, mi kötelező módon követjük a divatot ami egyáltalán nem fontos.

De tudjátok mit? Én már belefáradtam és megálljt parancsolok magamnak! Azt javaslom mindenkinek, hogy emlékezzetek rá milyenek is vagytok valójában! Soha senki nem fog megfelelni az elvárásoknak száz százalékosan, a külső kinézet az utolsó dolog kellene legyen, amit észreveszünk másokon. Minden ami igazán számít az csak a lelkünk, jegyezzétek meg jól ezt a dolgot!”

Fontos és igaz üzenet! A mi generációnk sok időt tölt a külső kinézetével és elfelejti a belsőt, a lelket ami igazán fontos. A külsőnk és a belsőnk között is mint minden másban meg kéne legyen az egyensúly!

 

Hozzászólások: