A rák meghal, ha ezt a 7 ételt minden nap fogyasztod!

Egy orvosi közösség azt találta, hogy a következő 7 étel leállítja a rákos sejtek továbbszaporodását, sőt, idővel kiéhezteti a tumort.

Nem kell szuper különlegességekre gondolnod, ezek az élelmiszerek a következők:

vörösbor,

kurkuma,

áfonya,

paradicsom,

étcsokoládé,

zöld tea

Egy harvardi kutatás szerint, az olasz férfiak, akik havonta négy vagy több étkezéshez főtt paradicsomot vagy paradicsomszószt fogyasztanak, 50 %-kal csökken a prosztatarák esélye.

A főtt paradicsomban felszabaduló likopin ugyanis anti-angiogén hatású szer. A C-vitaminnal ellentétben, a paradicsomban levő likopin hatóereje magas hőfokon, hőmérsékleten forralva megnő.

A curry és a kurkuma egy másik hasznos rákellenes anyagot tartalmaznak, a kurkumint, és másban is nagyon egészségesek, erős gyulladáscsökkentő szerek.

A vörösbor a híres antioxidánst, a resveratolt tartalmazza, ami köztudottan csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A resveratol megöli a baktériumokat, megakadályozza a rákos sejtek szaporodását, javítja a mentális és fizikai egészséget, javítja a sugárzás okozta sérült DNS-eket.

A japánok, kínaiak kedvence, a zöld tea is erősen véd a rák ellen. Tudósok azt találták, hogy a zöld tea hatóanyagai a leukémia növekedését nemcsak megállították, hanem vissza is fordítottál. Bár a zöld tea rák ellenes hatásairól szóló kutatási eredményeket már néhány évvel ezelőtt publikálták, mégis úgy tűnik, hogy a szőnyeg alá söpörték azokat.

A fekete áfonyáról is tudott, hogy gyógyító hatású bizonyos tumorok esetében, és kezeli a már kialakult rákok egyes fajtáit is. A petefészekrák ellen a leghatékonyabb.

Ha cukoréhséged van, nyúlj a fekete csoki után, jót tesz a szív- és érrendszer egészségének, ráadásul a rákos sejtek ellen is jó.

Rákellenes hatása abban áll, hogy segít megelőzni a daganatos betegségek kialakulását, és a rák növekedését is lassítja.

Hozzászólások: