Ezért erősebbek azoknak a kapcsolatai, akik “introvertált emberbe” szeretnek bele

Vannak bizonyos tulajdonságok, amelyek egy introvertált emberrel való kapcsolatot igen erőssé tesznek, és ezek a legfontosabb és alapvető értékek egy intorvertált ember számára. Egy zárkózott emberrel való kapcsolatot az erős alapok és a falak lebontása jellemez talán a legjobban…

Türelem rózsát terem

Sok időbe telik, míg egy zárkózott, befelé forduló ember felenged és megnyitja a szívét. Lassan halad, hogy mindent alaposan megismerjen, mielőtt elhatározza magát. Türelemre van szükség ahhoz, hogy megértsük, az introvertált a saját életében érzi magát a legnagyobb biztonságban. Nem kevés erőfeszítést kell tehát tenni annak érdekében, hogy úgy érezze veled is biztonságban van és jó szándék vezérel.

Ő ugyanis azt hiszi, hogy semmi nem ér annyit, hogy veszélyeztesse magát, nem csoda, hogy sokszor rengeteg időbe telik, mire kinyílik.

Abban viszont biztos lehetsz, hogy ha ebben a zárkózott emberben leomlik a fal, szerelme örökre kitart. Biztos lehetsz abban, hogy soha nem kell majd kételkedned a szerelmében. Nem mindig könnyű kapcsolódnia, de amikor végül sikerül, akkor a kapcsolatotok megbízható lesz és erős.

Az érzelmi mélység sokat számít.

Kapcsolatotok nem lesz felszínes, sokkal inkább a mérhetetlen mélység jellemzi majd. Egy introvertált ember soha nem fecsérli az idejét felesleges dolgokkal, nem fektet energiát olyan dolgokba, amelyek nem számítanak és nem aggodalmaskodik olyan dolgok miatt, amelyekre nincs ráhatása. Nem folytat értelmetlen csevegést, és kényelmetlenül érzi magát, ha mégis ilyen helyzetbe kerül, amitől úgy tűnhet, mintha elutasító vagy közömbös lenne. De aki jól ismeri, az megérti, hogy ő mindenben az értelmet keresi és sokkal fókuszáltabb annál, hogy laza kis beszélgetéseket folytasson. Mert ő minden beszélgetésben valami értéket keres és téged is egy mélyebb szinten próbál megérteni.

Olyan embert fogsz így szeretni, aki biztos alappal rendelkezik.

Habár egy befelé forduló ember sok időt tölt azzal, hogy csendben figyeljen, mégsem akar sokat tudni mások dolgairól. Csak arra koncentrál, ami előtte van: az élete, a kapcsolata és a személyes fejlődése. Tisztában van a saját hibáival és mindig próbál jobb és jobb lenni. Ismeri a saját határait, és biztos lehetsz benne, hogy te is meg fogod ismerni…Tudod majd, hogy milyen őszinte tud lenni…

Nem kér semmit másoktól…és engedélyre sincs szüksége. Tudd, hogy akibe így beleszeretsz, az egy teljesen önálló egyéniség.

…és az egyéniséget tisztelni kell.

Az introvertált ember azt szereti, ha neked is megvan a külön életed. Szereti a magányt és nagyon jól el van a saját közvetlen környezetében.

Nem akarja elveszíteni a személyiségét és azt sem akarja, hogy Te feladd a sajátodat. Egy kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik és azt reméli, hogy egymásba fonódó sorsotok kiegészíti egymást.

Jól ismeri magát és nem szeretne senki kedvéért önelemzést tartani. Hisz a kapcsolataiban és abban, amit szenvedélyesen szeret csinálni, és ugyanezt kívánja Neked is.

A kapcsolat egy zárkózott és befelé forduló emberrel soha nem átlagos. Van benne mélység, szenvedély és bizalom. Mert az introvertált semmit nem csinál fél szívvel, nincs minimális erőfeszítés. Teljesen odaadja magát neked és cserébe azt várja, hogy légy nyitott és sebezhető, mint ő.

Mert minden kapcsolatban a sebezhetőség az, amelyből kiderül az igazi énünk…

Forrás

Hozzászólások: