5 téma, amit a csajod inkább más fiúval beszel meg!!

Akármennyire is kiráz tőle a hideg, teljesen természetes, hogy a párod bizonyos dolgokat inkább az apukájával, a bátyjával, a haverjával vagy a kollégájával beszél meg. Fölvázoljuk a leggyakoribb alternatívákat, és hozzátesszük, mikor van okod aggodalomra, s mikor burkolózz inkább bölcs hallgatásba.

vonzalom

Aggódik a munkád miatt

A mai gazdasági helyzetben talán naivitást azt állítani, hogy bárkinek is biztos az állása. A karrierrel kapcsolatos aggodalmak tehát bizonyos mértékig normálisnak tekinthetőek, és mivel az anyagi helyzet jelentősen befolyásolja a közös életeteket, óhatatlanul egymás kételyeinek részesévé lesztek.

Máshoz is vonzódik

Még mielőtt ledobná az agyad a gépszíjat, és rögtön féltékenységi jelenetet rendeznél, halkan megkérdezzük: neked senki más nem indítja be a fantáziádat, egyedül ő? Emberek vagyunk, a magunk földi vágyaival és késztetéseivel, semmi döbbenetes nincs tehát abban, hogy mindketten észreveszitek az étlapot ? legalábbis amíg a kínálat tudatában is otthon esztek.

Haragszik rád

Noha a konfliktuskezelés legjobb módja, ha egyenesen az érintettnek áruljuk el, mi a probléma, alkalmanként kifejezetten szerencsés egy kívülálló szűrőjén keresztülfuttatni a gondokat

Sokat gondol a jövőre

A közeli és távoli jövőre vonatkozó terveket szuperül meg lehet vitatni egy bizalomra érdemes munkatárssal, hiszen az egész napos összezártság és a hasonló karrierút közös pontot jelent.

Nem túl jó a műszaki érzéke

Orbitális közhely, hogy a nőknek alapvetően gyenge a műszaki érzékük, ezért a legkisebb teendőkben is segítségre szorulnak. Akiket viszont tényleg gyengébb technikai készségekkel áldott meg a sors közülük, emiatt kénytelenek örökösen szégyenkezni.
Hozzászólások: