2 egyszerű kulcs, amely kinyitja a lehetőségek ajtaját az életed minden területén!

A jólét alapvető jogod. Azért vagy itt ezen a bolygón, ebben az időben, hogy minden egyes dolgot megteremts,amire vágysz. Ez annak a ténynek az elismerése, hogy isteni lény vagy, aki emberi tapasztalattal rendelkezik. Itt van 2 egyszerű kulcs, ami megnyitja az ajtót az életed minden területén.

1. Megerősítések!

Az élet és a halál a nyelvben rejtőzik. Milyen szavakkal teremtesz az életedben? A legtöbb ember elfelejtette, hogy olyan életet él, amilyen szavakat használ.  Nagyon figyelnünk kell minden egyes kimondott szavunkra, hiszel ezzel teremtjük a valóságunkat. Ezek a szavak határozzák meg, hogy milyen cselekvéseket teszel meg magadnak és ezért milyen eredményeket kapsz.

Szellemi szempontból a szavaid elvesznek a világegyetem energiájába. Azt vonzod, amire vágysz, amelyet a világegyetem csak úgy tud megérteni, hogy észreveszi, milyen szavak jönnek ki a szádon.

Gondolkozz el azokon a szavakon és kifejezéseken, amelyek tőled származnak. Legyél tudatában annak, amire mélyen vágysz és írj egy listát állításokkal. Kezdj azzal, hogy köszönöm hogy…. vagy egyszerűen csak a most vagyok….-al. Figyeld meg, ha az elméd ellenállást fejt ki, akkor addig amíg nem hiszel teljesen a vágyaidban, nem fog működni a teremtés. Addig kell menned, amíg nem okoz számodra ellenvetést, hogy már most úgy beszélj arról, amit szeretnél, mintha már ott lenne.

Például egy olyan cél, amelyet úgy fogalmazol meg, hogy hálás vagyok a növekvő képességeimhez, hogy minden hónapban van X összeg bevételem, kevésbé valószínű, hogy negatív reakciót okoz az elmédben, mintha azt mondanád, hogy most van X összeg bevételem.

Látod a különbséget? Miután megírtad a saját listád, ismételd meg, ismételd meg és újra csak ismételd meg, míg a második természetszerűvé nem válik. Ekkor leszel ugyanis képes ELFOGADNI a szavakat.

2. Fantázia

A fantáziád egy másik szuperhatalma az életednek, amely összeköt Istennel. Mivel a képzeleted alacsony szintű helyzetekben is bevonz dolgokat, arra is lehet használni, hogy pozitív dolgokat teremts meg vele. Szánj 30-90 másodpercet arra, hogy csendben ülj és fantáziálj az életedről.

Legyél a saját életed sztárja. Csináld azokat a dolgokat, amelyeket szeretnél. El kell érned, hogy eltudd képzelni a vágyaid és az érzéseid, mert csak 90 másodperc szükséges ahhoz, hogy jólét tudatot hozz létre.

Az elme nem tud különbséget tenni az elképzelt valóságod és az igazi valóságod között.  Próbáld ki egy ideig és figyeld meg a változásokat, amelyeket bevonz az életedbe. Te hozod létre a saját valóságod.

Ez a két egyszerű kulcs megnyitja neked a jólét kapuját az életed bármely területén. Nincs a világon valódi hiány, csak olyan emberek vannak, akiknek nincs tudatuk. Szakadj ki a tömegből, és legyél olyan ember, aki mindenki számára bőséget lát, majd tegyél lépéseket, hogy ez először a saját életedben majd másokéban is valósággá váljon.

Hozzászólások: