?Csak idő kérdése és végigsöpör Európán egy bevándorlók által behurcolt Járvány? Mondta az olasz egészségügyi államtitkár

Melissa S. Hersh attól tart, hogy valamikor a közeli jövőben végigsöpör Európán egy járvány, amit a bevándorlók hurcolnak be a kontinensre.

Az olasz egészségügyi államtitkár megemlít több esetet amikor a bevándorlók súlyos betegen érkeztek meg Európába: Több bevándorlónál diagnosztizáltak maláriát, rengeteg bevándorló rühes, de augusztusban az is előfordult, hogy egy eritreai állampolgárt holtan emeltek ki a csónakból, mikor partot ért Dél-Olaszországban.

migroafricabeteg

Melissa S. Hersh aggodalmát fejezet ki, hogy a mai napig nincs kötelező szűrés a bevándorlók számára. Az Európába érkező migránsok legtöbbször csak akkor kerülnek orvoshoz, amikor már nagy a baj. Csak idő kérdése, hogy egy bevándorló behurcoljon valamilyen egzotikus betegséget, aminek az európai emberek szervezete nem fog tudni majd ellenállni és akkor milliók lesznek veszélyben.

Az európai egészségügyi hatóságoknak fel kell készülni egy ilyen esetre. ? mondta el Hersh

Hozzászólások:

One thought on “?Csak idő kérdése és végigsöpör Európán egy bevándorlók által behurcolt Járvány? Mondta az olasz egészségügyi államtitkár”

Comments are closed.