MOST VÉGRE MEGSZABADULHATSZ A SZEMÖLCSÖKTŐL, HA EDDIG SEMMI SEM SEGÍTETT

A humán papiloma vírus okozta bőrelváltozások a kor előrehaladtával számos embernél felbukkannak. A legtöbb szemölcs ártalmatlan, és orvosi beavatkozás nélkül is eltávolítható. Előbb győződjünk meg róla, hogy a bőr felületén található szemölcs jóindulatú, majd próbáljuk ki az alábbi természetes gyógymódot.

A piros burgonya leve az egyik leghatékonyabb szemölcs ellenes szer, maradéktalanul tünteti el a nem túl esztétikus bőrkinövéseket.

A burgonyát mossuk meg, tisztítsuk és hámozzuk meg, majd reszeljük le. Facsarjuk ki a levét, és naponta, két hónapon keresztül igyunk meg 100 ml levet étkezés előtt fél órával. Ha valaki cukorbeteg, vagy erős savtúltengéssel küzd, mellőzze a kezelést. A burgonya levének fogyasztása jó hatással lehet a gyomorfekély, májbetegség és ödéma kezelésére is.

A ricinus olaj segítségével is kezelhetjük a szemölcsöket, és különböző bőrelváltozásokat, mivel olyan savakat tartalmaz, melyeknek leszárító hatásuk van. 3-4 hét rendszeres alkalmazás után eltűnnek a szemölcsök.

Kombináljuk ezt a két természetes módszert, hogy biztosan meg tudjuk szabadulni a szemölcsöktől. Belülről alkalmazzuk a burgonyaleves kezelést, ezzel egyidőben kívülről pedig a ricinus olajat.

Hozzászólások: