15 dolog, amit a magabisztos nő nem tesz

A magabiztos emberek hisznek abban, hogy képesek elérni álmaikat. Ha te nem hiszel magadban, akkor más miért kellene bízzon benned? Olvasd el ezt a 15 dolgot, és jegyezd meg, hogy egy magabiztos ember nem tesz ilyent.

14558756473591_27952743608912_db

1. Nem mentegetőzik
A rendkívül magabiztos emberek uralni tudják gondolataikat és cselekedeteiket. Nem fogják hibáztatni a forgalmat, ha elkésnek a munkahelyről. Nem keresnek kifogásokat hiányosságaikkal kapcsolatosan, mint pl. “nincs időm” vagy “nem vagyok elég jó”.
2. Nem riadnak vissza semmitől
A magabiztos emberek nem engedik, hogy a félelem uralja életüket. Tudják,  hogy néha olyan dolgokat is meg kell tenniük, amelytől félnek, annak érdekében, hogy személyiségük fejlődni tudjon.
3. Nem engedik meg, hogy elkényelmesedjenek
A magabiztos emberek kerüli a komfort zónákat, mert tudják, hogy ez az a hely, ahol az álmok meghalnak. Aktívan folytatják életüket, mert tudják, hogy ez kötelező a siker elérésében.
4. Nem halogatják a dolgokat
A magabiztos emberek tudják, hogy amit megtehetnek ma, azt ne halasszák holnapra. Nem várnak folyamatosan a “megfelelő időre”, a “megfelelő körülményekre”, mert tudják, ezeket csak azok teszik, akik félnek a változástól. Intézkedést hoznak most, ma – mert csak így lehet fejlődni.
5. Nem gyötrődnek mások negatív véleménye miatt
A magabiztos embereket nem igazán zaklatja mások negatív megjegyzései. Ők mindig mások jólétével törődnek, tudják, hogy pozitív hatással vannak a világra és nem érdekli őket, ha valaki negatív véleményt alkot. Tudják, hogy az igazi barátok úgy is elfogadják őket úgy ahogy vannak, és nem törődnek a többiekkel.
6. Nem ítélik meg az embereket
A magabiztos emberek nem tűrik a felesleges, saját maguknak okozott drámát. Nem érzik, hogy szükséges lenne megsérteni barátaikat a hátuk mögött, részt venni a munkatársak pletykálkodásában vagy különböző véleményezésekben.
8. Nem hasonlítgatják magukat senkihez
A magabiztos ember nem versenyzik senkivel. Ők csak magukkal versenyeznek, azzal a személlyel, akik tegnap voltak. Tudják, hogy minden ember aki valaha élt a történelem során, annyira egyedi és különleges, hogy abszurd és hiábavaló lenne bárkit is összehasonlítani.
9. Nem kétszínűek
A magabiztos emberek tudatában vannak azzal, hogy nem minden emberrel lehet egyformán kijönni, mert így működik az élet. Nem kezdenek el színészkedni csak azért, hogy jól egyezzenek valakivel. A kapcsolatokban inkább a minőséget keresik, nem a mennyiséget
10. Nincs szükségük állandó vigasztalásra
A magabiztos emberek nem igazán szorulnak másokra. Tudják, hogy az élet nem mindig igazságos és a dolgok nem mehetnek mindig simán. Bár nem tudjnak kontrollálni minden eseményt az életükben, mégis erejüket arra öszpontosítják, hogy pizitívan reagáljanak a dolgokra.
11. Nem kerülik az igazságot, még ha kellemetlen is
A magabiztos emberek szembenéznek a az élet kérdéseivel, eltávolítják a beteg gyökeret, mielőtt az egész fa megbetegedne. Tudják, hogy a problémák elhallgatásával, szőnyeg alá söprésével nem oldanak meg semmit.
12. Képesek újrakezdeni
A magabiztos emberek amikor elesnek, képesek felállni. Tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen és része a növekedés folyamatának.
13. Nem kérik bárki engedélyét amikor cselekedni akarnak
A magabiztos emberek habozás nélkül képes megtenni bizonyos lépéseket. Minden nap ez van a fejükben. “Ha nem én, akkor ki?”
14. Nem korlátozzák le magukat egyetlen eszközhöz
A magabiztos emberek terveit nem korlátozhatja semmi. Olyan fegyverekkel élnek, amelyek a rendelkezésükre állnak, tesztelik azok hatékonyságát addig, ameddig azonosítják azt a stratégiát, amely a legjobb eredményt hozza.
15. Nem fogadják el vakon, amit az interneten olvasnak, gondolkodás nélkül
A magabiztos ember nem fogad el minden cikket az interneten, csak azért, mert azt egy ujságíró írta.
Hozzászólások:

One thought on “15 dolog, amit a magabisztos nő nem tesz”

Comments are closed.