Mustár, méz és só keverékével könnyen megszabadulhatunk az ízületi fájdalmaktól!

Aki ízületi problémákkal küzd, tudja, hogy a hideg, nyirkos időjárás hatására sokszor már elviselhetetlenné válnak a fájdalmak. A probléma, ha nem teszünk ellene semmit, az életkor előrehaladtával még inkább súlyosbodik. Érdemes kipróbálni a természet adta lehetőségeket, hiszen léteznek olyan ősi gyógymódok, melyek számos ember életét megkönnyítették már.

 

14570827845025_88944983600291_db

Az alábbi orosz recept, már az első használat után eredményesnek bizonyul, szinte teljesen megszünteti az ízületi fájdalmakat.
Hozzávalók: 1 evőkanál méz, 1 evőkanál mustár, 1 evőkanál finom só, 1 evőkanál víz.
Ehhez a recepthez ajánlott Epsom sót használni, hiszen az sokkal nagyobb terápiás hatással rendelkezik. Nagy hatóerővel nyugtatja meg a fájó izmokat, rándulásokat, és gyógyítja a zúzódásokat is.
Elkészítés: keverjük össze a hozzávalókat, míg egy homogén kenőcsöt nem kapunk, és tároljuk egy műanyag tégelyben. Hagyjuk néhány napig, míg jól összeáll, és utána kenegessük vele a problémás testrészeinket. Hatását fokozhatjuk, ha adunk hozzá egy teáskanál gyömbért, és egy fél teáskanál kurkumát.
Ezt már olvastad? Egy hét alatt elmúlik a szörnyű ízületi fájdalom, ha ezt a keveréket kipróbálod!
Alkalmazás: kenjük be vele a fájó testrészeinket, majd kössük le, és hagyjuk 2-3 órán át így. A legjobb, ha este lefekvés előtt alkalmazzuk, és így hagyjuk reggelig a pakolást. A kúrát ötször ismételjük meg, közben pedig tároljuk a hűtőszekrényben a keverőket.
Hozzászólások:

One thought on “Mustár, méz és só keverékével könnyen megszabadulhatunk az ízületi fájdalmaktól!”

Comments are closed.