6 intő jel, hogy menekülj a pasitól

parban_nagy-300x336

Minden nő esett már abba a hibába, hogy rövid időn belül kezdett kételkedni abban, hogy nem a megfelelő férfi mellett van. Most segítünk abban, hogy időben felismerhető legyen minden nő számára, hogy nem a megfelelő partnert választotta, és itt az ideje gyorsan lépni.

1. Túlzott féltékenység

Alaposan kifaggat téged az életed minden terén, megtudja még azt is milyen kollégáid vannak. Trágár és leminősítő megjegyzéseket tesz mindenre amid csak van, lenézni minden barátod és kollégád. Pontosan tudni akarja hány férfi volt előtte az életedben, kivel mennyire volt mély a kapcsolatotok. Mindezt folyamatosan a fejedhez vágja egy-egy vita alkalmával, folyamatos megjegyzéseket tesz. Belekukkol a telefonodba, minden e-mailedről napra kész állapotban van. Ne hidd azt, hogy a viselkedése a féltést és a mély szeretet tükrözi. Soha nem lenne nyugodt életed mellette, hagyd a pasit.

2. Csak a szex

Fontos egy párkapcsolatban a szexualitás, de ha minden alkalommal vagy minden este csak arra kapható, akkor valószínű csak arra kellesz neki. Te magad vágysz egy filmnézésre, egy jó beszélgetésre, de ő csak a ruhadarabjaid levételével foglakozik. Reggel pedig mikor felébredsz csak az üresség van melletted, akkor nyugodj meg és hidd el, hogy számára csak a szex miatt kellesz. Hagyd a pasit nagyon gyorsan!

3. Megjelenés

Ha olyan dolgokat veszel észre vele kapcsolatban már az elején, amik zavarnak, akkor az nem is neki, neked ciki inkább. Ha néha büdös a szája, izzadtságszaga van, büdös a lába, a ruhája vagy óriási rumli van a lakásán, akkor jobb, ha más vizek felé evezel, ezzel a pasival ugyanis nem lenne zökkenőmentes minden. Hagyd a pasit és keress olyat, akinek van igénye.

4. Hálószoba gondok

Ha elérkezik annak az ideje, hogy egymáséi legyetek és ő csak a saját kényeztetésével van elfoglalva, az nem túl jó jel. Főleg akkor kellemetlen a helyzet, ha egy szerelmi együttlét közepén ott maradsz egyedül miközben ő már rég a tv-t bámulja, a fürdőben áztatja magát, mivel az ő számára már meg volt minden, ami kellett. Ha nincs elég odafigyelés az ágyban, hagyd a pasit, mert ha erre neked kell felhívnod a figyelmét, akkor ott valami nem stimmel.

5. Anyagi jelek

Elhív vacsorázni vagy egy szimpla randira, ami végén vagy közben finoman közli veled, hogy nincs nála készpénz vagy otthon felejtette a bankkártyáját, akkor az elég megalázó helyzet. Nem az anyagiak miatt kell menekülni a pasitól. A probléma súlya az, hogy ebben az esetben ő téged kihasznál, rajtad élősködik, szóval hagyd a pasit, és keress olyat, aki soha nem hozna téged kellemetlen szituációba.

6. Agresszív típus

Itt most nem a veled való hozzáállásról van szó, hanem egyébként, átvitt értelemben. Ha elkapsz egy telefonbeszélgetést, egy baráti társalgást, amikor csúnya és sértő megjegyzéseket tesz és közben úgy üvölt, akár egy sakál, akkor nyugodj meg, előbb-utóbb te is sorra kerülsz, és hidd el, kevésbé fogod magad nyugodtnak érezni az oldalán. Hagyd a pasit és ne tedd kockára a lelki békéd!

Hozzászólások:

One thought on “6 intő jel, hogy menekülj a pasitól”

Comments are closed.