Miért kellene jobban megbecsülni a nőket? Egy elképesztő történet!

gy szokványos, hétköznap este a férj és feleség a tévé előtt ült. Megszólalt a nő: ?Fáradt vagyok és késő is van. Azt hiszem megyek és lefekszem.?

Előbb azonban kiment a konyhába, előkészítette a holnapi ebédnek valót, elmosogatott, kivette a zöldségeket a fagyasztóból, elkészítette a gyerekek másnapi szendvicseit, letörölte az asztalt, eltörölte az edényeket, a helyükre rakta, betöltötte a kávéfőzőt. Mindezt azért, hogy a reggel könnyebben induljon.

Ezután kivasalta a férje ingét, hogy legyen mit felvennie reggel, összeszedte a gyerekek szétdobált játékait. Majd valóban elindult lefeküdni. Fogat és arcot mosott, és még felvett egy ledobott törülközőt és a helyére tette. Ezután leellenőrizte a ház összes ajtaját, hogy mindenhol be legyen zárva. Bekukkantott a gyerekekhez, és jóéjt puszit adott

A férj észrevette, hogy a felesége még járkál.

?Azt hittem, hogy elmentél lefeküdni? ? mondta.

?Még volt egy kis dolgom? ? érkezett a válasz.

1000_feleseg_20151014_072406

Megérkezve a hálószobába, előkészítette a másnapi munkábamenő ruháját, és elmondott egy imát. Ekkor halotta, hogy a férj kikapcsolja a tévét és bejelenti, hogy megy ő is lefeküdni. És így is történt. Két perc múlva az ágyban is volt, és hirtelen el is aludt.

Igen? a nők csodálatosak. Mindig gondolnak másokra is, legtöbbször viszont sajnos saját magukra nem. Ezen nem ártana változtatni. A férfiak részéről meg nem ártana több elismerés!

Hozzászólások:

5 thoughts on “Miért kellene jobban megbecsülni a nőket? Egy elképesztő történet!”

Comments are closed.