Rendkívül jó recept ha meg szeretnél szabadulni a plusz kilóktól. A hatás elképesztő!

Bár úgy hírlik az idén inkább a több mindent takaró, egyrészes fürdőruha hódít, mégis a pocak az sosem lesz divat. Kerülendő a csontsoványság, de tegyünk azért, hogy a lehető legjobb formában és szabad lélekkel sétálhassunk a vízpartokon. Az alábbiakban egy hatékony karcsúsító receptet mutatunk.

alma-viz

A keverék amellett hogy megszabadít a pocaktól, a méreganyagokat is kimossa a szervezetünkből, így egyszerre lehetünk karcsúak és egészségesek.

A legjobb, ha reggel éhgyomorra fogyasztjuk, hiszen ilyenkor a legakítvabb a szervezetünk, és így érhetjük el könnyedén elérhetjük a kívánt hatást. Nagyon kevés kalóriát tartalmaz, de számos értékes anyaggal és energiával látja el a szervezetünket.

Hozzávalók: egy nagyobb alma, jég, hideg víz, egy rúd fahéj, egy nagy üvegkancsó.

Elkészítés: mossuk meg az almát, és vágjuk vékony szeletekre, majd helyezzük a kancsó aljába. Néhány szeletet hagyjunk meg belőle. Adjuk hozzá a fahéjat, és félig töltsük fel az edényt jéggel. A többi részét öntsük fel vízzel, és dobjuk bele a pár szelet megmaradt almát is.

A hűtőszekrényben legtöbb három napig tárolhatjuk. Minden főétkezés előtt, lehetőleg ugyanabban az időpontban, fogyasszunk el belőle egy-egy csészével, de akár a nap folyamán is ihatunk a finom italból.

Hozzászólások: