AZ UJJAD SEGÍT MEGSZABADULNI A SZORONGÁSTÓL, FEJFÁJÁS, GYOMOR PROBLÉMÁKTÓL! ÍGY GYÓGYÍTSD MAGAD!

Szorongás, fejfájás, vagy puffadás gyötör? Megmutatjuk melyik ujjat kell masszírozni a gyógyulás érdekében.

Yin Shun Jyutsu japán orvos szerint gyógyulásunk szó szerint a mi kezünkben van, ugyanis a kézfejünkön levő “gombok” segítségével szinte bármilyen betegség gyógyítható. A módszer szerint, ha a megfelelő részt masszírozzuk, nyomkodjuk, akkor könnyedén megszabadulhatunk a félelmeinktől, szororongásainktól, álmatlanságtól, de számos fizikai problémától is.

Az alábbi ábrán láthatjuk, hogy melyik betegség gyógyításához melyik részt kell rendszeresen masszíroznunk. A japán módszer segítségével testi és lelki betegségeket egyaránt leküzdhetünk.

1. HÜVELYKUJJ (GYOMOR, AGGÓDÁS)

Ha ezt a területet masszírozzuk, megszabadulhatunk a szorongástól, depressziótól, hasi- és gyomor problémáktól.

2. MUTATÓUJJ (HÓLYAG, VESE, FÉLELEM)

Emésztési gondokra, hát- és hasfájásra, fáradtság, vese- és hólyagproblémák ellen ezt az ujjat kell nyomkodni, masszírozni.

3. KÖZÉPSŐUJJ (MÁJ, HARAG)

Idegrendszeri problémákra, máj-, szív- és érrendszeri betegségek ellen. Segít megszabadítani a stressztől, menstruációs problémáktól, és a fejfájástól is.

4. GYŰRŰSUJJ (TÜDŐ, BÁNAT)

Itt található az emésztőrendszer és a tüdő területe, de, hogyha tartós szomorúság gyötör, akkor is ezt a részt masszírozzuk

5. KISUJJ (SZÍV, SZERETET)

Ha ezt a területet masszírozzuk, megszüntethetjük az idegességet, szorongást, pánikrohamot, puffadást, és a torokfájást is.

Mindkét tenyerünk közepén található a legfontosabb pont, ha ezt nyomkodjuk, akkor azzal mindenünket gyógyíthatjuk. Itt megnyithatjuk az összes csakránk, és ezzel energiát adhatunk.

Hozzászólások: