TÖBB MINT 10 KILÓT FOGYHATSZ EZZEL A FURCSA CITROMDIÉTÁVAL

A citrom olyan csúcsgyümölcsünk, amit érdemes minden nap fogyasztani, a diétázók és méregtelenítésre vágyók pedig fogyasztó hatását is élvezhetik!

A citromkúra segítségével lúgosíthatunk, méregteleníthetünk és fogyhatunk is, a várható fogyás 3-10 kg között várható a kezdő testsúlytól és persze a kiegészítő étrendtől függően.

ÍGY DIÉTÁZZ CITROMMAL!

1. nap:1 citrom levét vízzel elkeverve apró kortyokban, nyállal alaposan elkeverve meginni
2. nap:1-1 citrom reggel és ebéd előtt a fent leírt módon
3. nap:1-1-1 citrom leve reggeli, ebéd és vacsora előtt
4-6. nap:A citromok számát fokozatosan növeljük, míg elérjük a napi 3×3 citrom mennyiséget
7- 13 vagy 7-17. nap:tartsuk a napi kilenc citrom mennyiséget
A kúra végéig:kezdjük fokozatosan csökkenteni az adagot, először a vacsora, majd az ebéd előtti citromot lehet elhagyni.

lose-22-pounds-in-2-weeks-with-this-weird-lemon-diet

A kúrát maximum évente kétszer javasolt elvégezni. A méreganyagok tisztulása miatt az alábbiak előfordulhatnak: fejfájás, hányinger, kiütések, pattanások.

3 TIPP HASZNÁLAT ELŐTT…

1. Ha a citromot felvágás előtt egy percre meleg vízbe áztatjuk vagy tenyerünkben melengetjük, több levet tudunk kinyerni belőle.

2. A citrom héját a nagyfokú vegyszeres kezelés miatt semmiképp sem tanácsos elfogyasztani, természetesen ez csak akkor érvényes, ha nem biocitromot vásárolunk – vagy termesztjük magunk.

3. A kúra folyamán nem ajánlott hús fogyasztása, növényi táplálékot vegyünk csak magunkhoz, ezzel is segítjük a szervezet méregtelenítését.

Hozzászólások: