Itt az év álláshirdetése:Fizetett alkohol fogyasztókat keresnek havi 180,000ért!:)

Nem semmi egy álláshirdetésére találtunk rá. A hirdetés szerint a leendő munkavállalóknak fél éven keresztül, havi nettó 180 ezer forintért egy dolga lesz: alkoholt inni, ráadásul annyit és olyat, amit a jelentkező is szeret.

névtelen27

Unod a munkád? Szeretsz inni? Jelentkezz! Akár így is szólhatna az az álláshirdetés, amely az apród.hu-n jelent meg. A hirdetésben 30 darab önkéntes alkoholfogyasztót keresnek, havi nettó 180 ezres fizetésért.

A jelentkezők egy kísérletben vesznek részt, ahol nem lesz más dolguk, mint inni. Ráadásul azt, amit szeretnek, a kutatók ugyanis e tekintetben igény szerint személyre szabják a kísérletet. A kutatás egyébként egy szakdolgozathoz kell. A hirdetők állítják, nem kamu a felhívás, pénzük pedig egy égetettszesz-forgalmazó cégtől van a kísérletre. A hirdetők leírták azt is, az alanyoknak nem kell minden nap csattrészegre inni magukat, épp ellenkezőleg, mindig a kedvüknek megfelelő mennyiséget kell elfogyasztaniuk. Egy megkötés van: 5 nap nem telhet el egyhuzamban alkoholmentesen. És akkor jöjjön a hirdetés, így, egyben, minden részlettel.

Keresünk fizetett alkoholfogyasztót! Havi nettó fizetés: 180.000 ft.

Fél éves időtartamra keresünk 30 darab önkéntes alkoholfogyasztót szakdolgozat kutatásának véghezvitele céljából.
Sajnos mi nem vehetünk részt a kísérletben, ugyanis félünk, hogy pontatlan eredmények kerülnének rögzítésre.

Jelentkezési határidő: július 31
jelentkezni lehet itt az Apródon üzenetben. A válasz üzenetünkben megadott címre kell elküldeni a motivációs levelet! (Ami egy Facebook oldal lesz, ott gyűjtjük egy helyre a jelentkezőket)

Amit kínálunk:
? Jobbnál jobb magyar, és külföldi italok.
? Korlátlan alkoholfogyasztás fél éven keresztül
? Baráti hangulat, összetartó közösség kialakulása a fél év végére.
? Teljes mértékben az alkoholfogyasztó igényére szabjuk a kísérletet (ha csak száraz pezsgőt szeretsz, akkor csak azt kapsz)

Amit kérünk:
? Szakmai tapasztalat
? Betöltött 18. életév
? Szenvedély az alkoholok iránt
? Motivációs levél a válaszüzenetben kapott e-mail címre (Minimum 200 karakteres legyen!)

Ami előnyt jelent:
? Családtagjaid, barátaid is jelentkeznek (a kutatás kitér az egy családon belül tapasztalható alkohol-hatás különbségekre is) Ezért kérlek oszd meg a hirdetésünket a barátaidnak is, hogy tudjanak ők is jelentkezni!

A munkavégzés formája:

Az adott napra előre kért italt mennyiséggel megjelölve elküldöd majd e-mailben, és mi azt más nap 8-kor kézbesítsük. Az elfogyasztásának tapasztalatait kell megörökíteni, és este maximum 23:59-re el kell küldeni a megbeszélt e-mail címre.

Bármilyen kérdést feltehetsz itt privát üzenetben!

Vagy a Facebook oldalunknak privát üzenetben! (Érdeklődés után tudjuk megadni az elérhetőségét!

Frissítés:
Gyakori kérdések a rengeteg beérkező e-mailtől:

? Pénzünk honnan van erre, ráadásul ?csak? egy szakdogára?
Egy Tudományos diák konferencián voltunk Zürich-ben, ahol felvettük a kapcsolatot egy égetett szesz forgalmazó világcéggel, akik érdeklődtek a kutatásunk iránt. Szabad kezet kaptunk, és szabad anyagi erőforrást a kutatáshoz.

? Tehát minden nap halálra, vagy csattrészegre kell innom magam?
? Nem! Sőt, ellenkezőleg! Mindig a kedvednek megfelelően kell innod! Nem kell minden nap alkoholt innod, ha nem akarsz! (De nem telhet el 5 nap alkoholmentesen egyhuzamban!)

? Hogy zajlik a jelentkezők kiválasztása!
? Először a motivációs leveleket nézzük át augusztus 2-án, és behívjuk személyes elbeszélgetésre a jelentkezetteket. Ott egyéni, és a szakdolgozat kimenetele érdekében titkos szempontok alapján döntünk.

? Mi a munkavégzés helye?
? Otthon végezendő munka!
hetente egyszer kell orvosi vizsgálatra a legközelebbi megyeszékhelyre bejárni, az utat mi álljuk (Vezetni biztos nem fogsz tudni, és lehet a buszra sem engednek fel)

? Az egész egy átverés?
? Nem, nem az.

? Bejelentett munkaviszonyom lesz a munka során?
? Igen, teljes mértékben fizetünk minden járulékot a ?dolgozónk? után!

? Sokan jelentkeztetek a honlapon üzenetben, azonban ezeket a leveleket nem áll módunkban elfogadni a jelentkezéshez. Kérlek titeket ezt e-mailben, vagy a Facebook oldalunkon tegyétek!
Megértéseteket köszönjük!

Frissítés #2:
Minden érdeklődő írjon nekünk levelet, és a válaszban kapni fog egy elérhetőséget, ahova várjuk a motivációs levelét!!

Frissítés#3
Szerencsére nagyon sok érdeklődőnk van már! ami nem jelenti azt, hogy már megvan a 30 hely! Az első forduló csak a motivációs levél, a második forduló augusztusban lesz (személyes találkozó a kiválasztott megyeszékhelyeteken!) Részleteket üzenetben kaptok, és a facebook oldalunkon (alkoholszakdoga)! (Mivel a hirdetésbe már csak 500 karaktert írhatunk :( )Hirdetés linkje:http://olx.hu/hirdetes/keresunk-fizetett-alkoholfogyasztot-180-000-ft-ho-ID1eUWb.html

Hozzászólások:

One thought on “Itt az év álláshirdetése:Fizetett alkohol fogyasztókat keresnek havi 180,000ért!:)”

Comments are closed.