EZÉRT TEKERJ MAGADRA FÓLIÁT, 3 CM-T KARCSÚSODHATSZ VELE EGY ÉJSZAKA ALATT

MINDANNYIAN TÖKÉLETES HASRA VÁGYUNK, AMIHEZ TUDJUK NAGYON JÓL, MENNYI ÁLDOZAT ÉS KITARTÁS KELLENE, MIRE SIKERÜLNE ELÉRNI. AZ, HOGY EGÉSZSÉGESEN TÁPLÁLKOZUNK ÉS TESTMOZGÁST IS BEIKTATUNK, SAJNOS NEM ELEGENDŐ MINDEHHEZ.

Ahelyett, hogy a legszigorúbb diétát kezdenénk el követni, vagy akár 100 felülést is megcsinálnánk egymás után, próbáljuk ki inkább az alábbi módszert. Colin egy háremgyermekes anya, akinek sikerült 2,54 cm-t karcsúsodnia úgy, hogy közben aludt.

fólia-tudasfaja

Megosztotta tapasztalatait:

“Annak érdekében, hogy még hatékonyabb legyen a tekercselés tengeri algás testápolót alkalmaztam a bőrömön, majd körbe tekertem magam fóliával, felvettem egy pólót és lefeküdtem aludni. A módszer -nálam már bizonyított- titka az, hogy segít a szervezetnek elveszíteni a fölösleges vizet, közben pedig a fóliában lévő meleg hatására beindul az izzadás, amelynek során a káros méreganyagok távozni kezdenek.

Csak ajánlani tudom mindenki számára, én a későbbiekben kiegészítettem egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással. Ennek köszönhetem ma a súlyom és azt, hogy a nagy fogyást követően a bőröm nem maradt löttyedt.”

Vigyázzunk azonban azzal, hogy ne túl szorosra tekerjük magunkat, hiszen ez az éjszaka folyamán nem túl kellemes, ráadásul nem is túl egészséges.

Hozzászólások: