Ciki! Saját testvérét szedte fel a társkereső Tinderen

Hollandia!  A testvérek szüleik válása miatt nem tartották a kapcsolatot, majd évekkel később a Tinderen kezdtek el ismerkedni.

20121106-gyogyulj-szerelmes-lettem-a-testverembe-4

Aki ismerős a netes randizásban, az minden bizonnyal már hallott a Tinderről, arról az alkalmazásról, melyen keresztül ismerkedni lehet.

Ezen az applikáción ismerkedett meg egymással Erik és Josephine. A két fiatal elkezdett flörtölni egymással,és virtuális kapcsolatuk egyre inkább mélyülni kezdett.

Az idő múltával azonban Erik gyanakodni kezdett arra, hogy a rég nem látott testvérével beszélget. A srác teljesen bepánikolt, és egy ideig nem is kereste a lányt. Végül úrrá lett rajta a kíváncsiság, és megkérdezte a lány teljes nevét. Ekkor kiderült, megegyezik a vezetéknevük. Elkezdtek a múltról beszélgetni, ekkor pedig mindkettőjük számára világossá vált, hogy testvérek.

Eriket és Josephine-t fiatalon, a szüleik válásakor szakították el egymástól. Josephine az édesanyjuknál maradt Hollandiában, Erik pedig az apjukkal Belgiumba költözött. Nem tartották egymással a kapcsolatot, és kisgyerek koruk óta nem is találkoztak.

Miután minden kiderült, a testvérpár személyesen is találkozott, és azóta is napi szinten beszélnek egymással.

Hozzászólások: