Na itt az igazi szenzáció, ha ízületi fájdalmaid vannak azonnal próbáld ki!

Ezek a házi módszerek nem kerülnek sokba, és összességében sokkal hatásosabbak is lehetnek, mint a szintetikus változatuk, de legtöbbször, hogy lobbiérdekek miatt sajnos nem jutnak el hozzánk a receptek.

Az izületi gyulladás a legkínzóbb egészségügyi probéma.
Terápia, orvosság, krém, kezelés, tele velük a kamra, de vagy túl hosszú ideig tartanak, vagy nagyon drágák, vagy sok a mellékhatásuk.

Megismertünk egy gyógymódót, amit most szeretnénk megosztani veletek, mert sokkal hatásosabb, mint a legtöbb drága kezelés.  Egyszerű, és természetes, mellékhatások nélkül. Ezen kívül nem is tart sokáig, néhány hét alatt hatalmas változás áll be az állapotunkban.
A titok nyitja a zselatin!

Elmagyarázzuk, hogyan használd, mire jó.

A legfontosabb mindenek előtt, hogy jó minőségű tartósító és színezék nélküli étkezési zselatint szerezz be!

Így fogyaszd:

1 teáskanál zselatint oldj fel egy pohár vízben és idd meg, lefekvés előtt. Ha másféle ízre vágysz, a víz helyett használhatsz joghurtot is.

Erősebb fájdalom esetén naponta kétszer is fogyasztható. Már az első hét után érezni fogod a különbséget. Eősíti az izületeket, enyhíti a fájdalmat. A teljes kezelés azonban 4-6 hétig fog tartani.

A zselatin egy kollagén, amely az emberi és az állati sinakban is megtalálható. A csontok és az izületen alkó eleme. Egyébként a mindennapi táplálkozásunk része. A hús, gumicukor, zselé, és tejtermékek is tartalmazzák.
A gyógyszer neve zselatin E441. Ahogy öregszünk, a kollagén mennyisége csökken a szervezetünkben. Zselatin fogyasztása helyreállítja a rugalmasságot a csontokban, és az inakban és javítja az általános egészséget is.
További fontos egészségügyi és élettani hatások:

Javítja a szív és az izületek teljesítményét

gyorsítja az anyagcserét,

javítja az agyműködést,

Hozzájárol a fényes, egészséges bőrhöz,

Az inak, és kötőszövetek rugalmassága és teljesítménye nő,

Csökkenti a csontritkulás kialakulásának esélyét,

Nemcsak a bőr de a haj egészségét is segíti,

A zselatin természetes anyag, amelyet disznóból és marhából állítanak elő.

Hozzászólások: