FOKHAGYMA, ALMAECET, MÉZ KEVERÉKE SZÁMOS BETEGSÉGTŐL MEGSZABADÍT, BELEÉRTVE A RÁKOT!

A fokhagyma, almaecet és méz keveréke számos egészségünkre hatékony jó tulajdonsággal bír. Kezelhetjük vele a magas vérnyomást, megfázást, fertőzéseket, ízületi gyulladást, reumát, asztmát, de kifejezetten ajánlott impotencia vagy rákos megbetegedések esetén is.

fokhagyma-almaecet-mez

Nagyon hatékony, mivel erősíti az immunrendszert, csökkenti a rossz koleszterinszintet. Egy legyengült immunrendszer pedig számos betegség táptalaja lehet.

Nemrég súlyos rákbetegeken tesztelték a keveréket, és igencsak pozitív eredményekről számoltak be a szakemberek. A rák különbözői formáival küzdő emberek reggel éhgyomorra ettek a keverékből, anélkül, hogy bármit is ettek vagy ittak volna. Az eredmények javulásán kívül csökkent a magas vérnyomás és a koleszterinszint is. Két hét után látható az kúra eredménye.

Nagyon fontos figyelembe vennünk, hogy bár hatalmas javulásokról számolnak be az érintettek, mégsincs szükségünk árba elérhetetlen gyógyszerekre. A keverék hozzávalói egy karnyújtásnyira vannak tőlünk, és mondhatni szinte ingyen gyógyulhatunk.

Hozzávalók: 1 csésze almaecet, 1 csésze bioméz, 10 gerezd fokhagyma

Elkészítés: csak keverjük el a hozzávalókat, tegyük egy csavaros befőttes üvegbe, és tároljuk a hűtőszekrényben. 5 nap múlva kezdődhet a kúra.

Reggel ébredés után együnk meg két evőkanállal belőle, mielőtt még bármit ettünk vagy ittunk volna. Ha nagyon nem tetszik az íze, igyunk mellé egy pohár tiszta vizet.

Forrás: Twice.hu

Hozzászólások: