A fogyasztó répás ital, 4 nap alatt akár -6kg zsírégetés!

Ez a diétás recept 4 nap alatt 6 kilót ígér, teljesen természetesen. Soha nem próbáltam még, most találtam rá! Csak ezt a levet lehet inni, azt írják róla, hogy elég tömény és nem leszel tőle éhes. Eddig még nem beszéltem arról, hogy hogyan jött létre ez az ital. Valójában  néhány évvel ezelőtt fedezték fel, teljesen véletlenül. Egy osztrák hölgy láthatóan fogyni kezdett. Pánikba esett, mivel nem értette, hogy mi okozza a gyors fogyást. Gondolkodni kezdett és rájött, hogy annak az italnak köszönhető,  amit összemixelve fogyasztott. Valóban így történt: teljesen véletlenül jött létre. Szóbeszéd által terjedt olyan emberek között, akik már kipróbálták és nagy áldozatok nélkül gyorsan megszabadultak a túlsúlyuktól.

Ez az ital valóban égeti a zsírt és egyben a legegyszerűbb megoldás a túlsúllyal kapcsolatos problémákra.

A recept alapja egy táplálék, amely feloldja a zsírt és a cellulitiszt, még a legmakacsabb ?állott? zsírt is. A leginkább megdöbbentő viszont az, hogy ez az ital önmagában, automatikusan működik anélkül, hogy tennünk kéne érte bármit is: nincs szükség megerőltető testmozgásra, nélkülözésre, valamint áldozathozásra sem. A zsírsejtek a szervezetben automatikusan csökkennek. Egyre kisebbek és kisebbek, amíg teljesen el nem tűnnek. Amit tenni kell, az mindössze annyi, hogy innia kell 4 napon keresztül az italt. Ennyi az egész. A zsírégető ital a felhalmozódott zsírra és a visszatartott vízre hat. Ösztönzi az anyagcserét és ezzel a láncreakcióval csökken a zsírt. Ennek köszönhetően az ember formában érzi magát a társaságban a munkahelyén, bárhol. A pletykán túl a zsírégető ital ?csodálatos?. Nincsenek szavak a rendkívüli erejére a zsírral szemben.

035eb0e2870a6236ad1aabe1da53804f

Ezért egy tanács: próbálja ki azonnal, még ma. A ?varázslatos? ereje az italnak azonnal hatni kezd: az első eredmények már másnap reggel láthatóak. Csak 24 óra és 1,5 kg tűnik el. Tényleg megéri.

A zsírégető ital hozzávalói az 1. napon: 
? 2 liter víz
? 2 répa
? 200 g konzerv kukorica
? 2 hagyma
? 200 g sampinyon gomba

Egyéni ízléstől függően adjon hozzá egy csipetnyi sót és borsot. Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra. Egyesítse a hozzávalókat ? sárgarépát, hagymát, gombát és a kukoricát ? turmixolja addig,  amíg sima, krémes nem lesz. A vizet melegítse fel 70 fokra. Akkor tökéletes a víz hőmérséklete, amikor fodrozódni kezd. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ennyi az egész: az 1. napra a zsírégető ital elkészült és fogyasztható.

A zsírégető ital hozzávalói a 2. napon: 
? 2 liter víz
? 2 répa
? 200 g barna rizs (megfőzni az előző este)
? 2 hagyma
? 2 paradicsom

Alaposan tisztítsa meg a zöldséget és vágja apró darabokra a répát, paradicsomot és a hagymát is. Egyesítse a rizst ? amelyet előző este főzött meg a zöldségekkel és turmixolja addig, amíg krémes nem lesz. Úgy, mint az első napon is, forralja fel a 2 liter vizet. Amint a víz eléri a 70 fokot és fodrozódni kezd, öntse rá a krémet. Alaposan keverje össze a krémmel úgy, hogy ne maradjon csomós. Ezt a zsírégető italt kell fogyasztania a második napon.

1000_how-to-lose-8-kgs-weight-in-7-days_20150819_092407

Íme a zsírégető ital hozzávalói a 3. napon: 
? 2 liter víz
? 2 répa
? 2 nyers tojás
? 2 hagyma
? 200 g barna rizs

Az előző este főzze meg a rizst: a rizst a megfőzése után mérje le. Tisztítsa meg a sárgarépát, vágja szeletekre és mixelje össze a rizzsel. Adja hozzá a nyers tojást és a megtisztított és felaprózott hagymát. A hozzávalókat óvatosan keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. Közben forralja fel a 2 liter vizet 70 fokra. Amint fodrozódni kezd a víz, adja hozzá a krémet. Keverje össze úgy, hogy ne maradjon csomós. És íme: kész a zsírégető ital, amivel 4 nap alatt akár 6 kg-ot is fogyhat.

Az ital elkészítése a 4. napon:
? 2 liter víz
? 2 csirkemell (az előző este kell megfőzni)
? 2 répa
? 2 hagyma
? 200 g sampinyon gomba

A 3. napon párolja meg a csirkemellet. Aztán a 4. napon tisztítsa meg és vágja darabokra a répát. Mixelje össze a darabokra vágott csirkemellet, répát és a gombát is. Vágja apróra a hagymát és adja hozzá a többi hozzávalóhoz. Addig mixeljük, amíg puhává és krémessé nem válik. Felmelegítjük a 2 liter vizet, amíg fodrozódni nem kezd (ekkor 70 fokos a hőmérséklet). Lassan keverje hozzá a krémet. Ez az utolsó ital a 4. napon. Fontos, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy a zsírégető italt hidegen, vagy akár melegen is fogyaszthatja: a hatékonysága mind a két esetben biztosított.

Hozzászólások:

10 thoughts on “A fogyasztó répás ital, 4 nap alatt akár -6kg zsírégetés!”

Comments are closed.