A 3 leggyakoribb ok, amiért a nő elhagyja a pasit

A legtöbb férfi hajlamos azt hinni, hogy a nő mindig megbocsát. Pedig vannak helyrehozhatatlan vétkek.

Az ajtót becsapni, elmenni, és soha vissza nem fordulni a világon a legnehezebb. Ha úgy érzed, hogy amit a nő megosztana, nem igazán az az ágy már, amire vágytál, akkor jobb, ha angolosan távozol, egyszer és mindenkorra.
Mert az a pillanat, amikor kedvesed megérzi az idegen női parfüm illatát a nyakadon, na azt nem kívánod magadnak. Mert akkor borul a bili, és az életben először kényelmetlen pironkodás közepette kell elismerned, hogy a női hisztinek ezúttal nagyon is helye van.

Nyitva van az aranykapu

És a férfi bújna, bújna már. Más szóval nyitott kapcsolatba menekülne. Remek trükk arra, hogy a problémákat időlegesen elkendőzd, és mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül vesd bele magad az éjszakába, hamvas és csábító ismeretlen hölgyekre vadászva. Női szemmel azonban ez egy hatalmas ostobaság.

Abban a szent és szentségtelen pillanatban, amikor ez köztetek kimondatik, párod már pontosan látja előre a kétféle forgatókönyvet. Az egyik lehetőség, hogy újjáéledt férfiasságoddal azon nyomban beleveted magad az éjszakába, és minden gyönyörű szempárral megpróbálsz összegabalyodni. Az ötödik perc után azonban pofon csattan, és te ott maradsz magányos söröddel, mert a leányzónak valahogy nem tetszett, hogy ez az egész csak egy este, mert tulajdonképpen barátnőd van, de nem is megcsalás, mert tudja. Nem, mert női szemmel ez bizony megcsalás. És addig jó. Ha ugyanis van olyan forróvérű hölgy, akivel még az ágyig is eljutnál, onnan már neked lesz rosszabb.

Mert a legmeghittebb popsimarkolászós jelenet közepén garantáltan eszedbe jut türelmes kedvesed, aki minden hímlöttyös kirohanásod ellenére otthon vár. Az igazi hidegzuhany azonban még várat magára. A legtöbb férfi ebben a helyzetben azt hiszi, hogy övé az éjszaka, az eufórikus mámor, otthon pedig a szokásos meghitt közeg várja a tékozló fiút: tehát, hogy beköszöntött maga a paradicsom.

A borostás orcára csak akkor ül ki a mélységes döbbenet, amikor hazaérve egy buliba készülődő nő semmivel össze nem téveszthető, hátrahagyott ruhakupacát találod. Mert kedvesed elment, és éli az életét, barátnőkkel, barátokkal, vagy akivel az éjszaka összehozza, merthogy elengedtétek egymást. Ha ebben a pillanatban nem ordít fel mellkasodban a féltékeny szörnyeteg, nem vagy férfiból. A nyitott kapcsolat tehát ennyi, ezen a ponton rendszerint kifullad, és amint a bulitól fáradt hölgy hazatér, következik a mindent elsöprő, bűnbánó szeretkezés. Ha ugyan még nem késő. Mert, ha valaki már megtette, onnan nincs visszaút, és szépen tönkremegy minden, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Nem leszek a játékszered

A szerelemben vitathatatlanul az egyik legnehezebb pillanat a nő számára, amikor a pasi előhozakodik a többesben az ágyban témával. Igen, mindenki tudja, hogy a férfiak számára ellenállhatatlanul vonzó a gondolat, hogy egyszerre két nővel bújjanak ágyba, párkapcsolatban azonban ez az egyik legveszélyesebb terep.
ég, ha barátnődet is izgatja a gondolat, rengeteg veszélyt rejt magában a dolog, amikor ugyanis azt látja, hogy egy másik nőt kényeztetsz, garantáltan feltámad benne a féltékenység. Nem is csoda, ha éppen az orra előtt csalod meg. Végtére is, a férfi alapvetően lusta és kényelmes teremtmény, az tehát, hogy egyszerre két nőt teljesen egyenrangúan kényeztessen, majdhogynem teljesíthetetlen kihívás számára, viszont ebben a helyzetben ellenszolgáltatás nélkül semmiképpen nem élvezheted a látványt, ahogy a két hölgy örömöt szerez egymásnak. Ha pedig valami balul üt ki, és kedvesed lelkében elszakad a cérna, ezt a szexuális bakit szinte lehetetlen lesz helyrehozni.

Fizetős övezet

A naiv női elme számára megfejthetetlen rejtély, hogy minek fizetni azért, amit otthon ingyen is megkaphatsz. Mellesleg, ha engedsz a kísértésnek, és beleveted magad a virtuális piroslámpás övezet mélyére, előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Mert hiába minden igyekezet, ha szerelem nélkül keresed a testi gyönyört, azt kedvesed egy idő után megérzi, mert a nő már csak ilyen. Abban pedig ne is reménykedj, hogy a mesterien célzott terelő kérdésre megfelelő választ fogsz adni, a legjobb tehát, ha nem titkolod a dolgot.

Ha már fizetős szolgáltatásra van szükség, hogy olthatatlan nemi vágyadat kielégítsd, legalább kedvesed tudjon róla. Lehet, hogy ő maga küld el kéjhölgyhöz, mert akkor már inkább, mint a megcsalás, de, ha gondosan rejtegetett titokként lepleződik le az ügy, biztos lehetsz benne, hogy másnap reggel már a küszöbről szedheted össze a holmidat.

Ebben az esetben kérdésnek helye nincs, a nő számára végtelenül megalázó a helyzet, hogy annyira sem tud kielégíteni, mint egy pornókazetta, ne csodálkozz hát, ha ezek után minden ajtó bezárul előtted.
Hozzászólások: