Meg akarsz szabadulni a parazitáktól és a felesleges hájtól? Egyetlen csipetnyi ebből a két hétköznapi összetevőből segít!

Ha emésztési gondokkal küzdesz, túl sokat eszel, nem tudod lebontani az ételeket, az a láthatatlan élősködőktől is lehet, nemcsak a stressztől! Erre mutatunk egy egyszerű és olcsó megoldást!

A túl sok cukor fogyasztása mindig remek környezetet biztosít a testben élősködő élősködők számára. Egy ilyen talajban sokkal gyorsabban elterjednek a gombák, és a rossz baktériumok.

Az alábbi házi szerrel gyorsan meggyógyíthatjuk a bélrendszert, és kiűzhetjük az élősködőket az egész szervezetből. Ha valaki annak ellenére, hogy nem túl sokat eszik, mégis egyre csak hízik, képtelen lefogyni, nem szabad elfelejtenie, hogy a súlyvesztést valószínűleg a paraziták akadályozzák meg a szervezetben.

Az itt olvasható recept hatékonyan megoldja ezt a gyakori problémát:

Erre lesz szükséged:

  • 100 gramm lenmag,
  • 10 gramm szárított szegfűszeg.

Elkészítése: a magokat rakd be egy kávédarálóba, és őröld porrá. A darált magokból három napon keresztül, minden reggel 2 evőkanállal kell fogyasztani. Ha önmagában nem csúszik le, beleteheted egy pohár vízbe, vagy narancslében akár.

Három nap elteltével 3 napot hagyj ki a kúrából, majd kezd elölről a kúrát. Hogy teljesen megtisztítsd a testedet, legalább egy hónapig kell folytatni a tisztító kezelést, hogy teljesen elpusztuljanak a paraziták a testedben.

Hozzászólások: