5 nőtípus, akit a férfiak nem szívesen vesznek feleségül

5 nőtípus, akit a férfiak nem szívesen vesznek feleségül.

A legtöbb férfi azt mondaná, hogy ezek a típusú nők nem alkalmasak arra, hogy családot alapítsanak velük.

1. A féltékeny nő

Bizalmatlanság és gyanakvás jellemzi. Megtörténhet, hogy a múltban már megbántották, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy minden férfival így viselkedjen. Mivel senki nem szereti, ha nem hisznek neki, ahogy a mindennapos jeleneteket, botrányokat sem, a férfiak általában kilépnek a kapcsolatból, ha ilyen nővel akad dolguk.

2. A tekintélyt parancsoló nő

A férfiakat kezdetben érdeklik ezek a nők, mivel magabiztosak, és pontosan tudják, mire van szükségük. Idővel azonban ráébrednek, hogy ez mégsem olyan jó dolog, mert ezek a nők állandóan meg akarják szabni, mit tegyenek, kivel találkozhatnak ill. besélhetnek. Ha magadra ismersz ebben a típusban, próbálj megváltozni, ha fontos számodra a párkapcsolatod.

3. A nő, aki egy apát keres a férfiakban

A pszichológusok szerint ezek a nők érett és gazdag férfiakkal alakítanak ki kapcsolatot, mert tulajdonképpen egy apát keresnek a férfiakban. Eleinte ezek az „apafigurák” élvezik a fiatalabb nők figyelmét, de egy idő után ráébrednek, hogy ez nem egy normális kapcsolat, és nekik folyton kedvesük problémáit kell megoldaniuk. Ez természetesen unalmassá válik.

4. A nő, aki meg akarja változtatni őket

Egy másik hiba, amit egyes nők elkövetnek, hogy megpróbálják a saját igényeik és vágyaik szerint megváltoztatni a férfiakat. Megtörténhet, hogy sikerül találnod egy olyan férfit, aki megengedi, hogy ezt tedd vele, de a férfiak többsége kerüli az ilyen típusú nőket.

5. A pletykás nő

Ezek a nők legszívesebben másokról és mások problémáiról beszélnek. Lehet, hogy a férfiak eleinte nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget ennek, de idővel zavarni kezdi őket a dolog, és minden vágyuk az lesz, hogy kiléphessenek ebből a kapcsolatból.

Forrás

Hozzászólások: