Minél nehezebb meghódítani, annál jobban kellesz a pasinak? Megkérdeztük az illetékeseket

Te hogyan viselkedsz, amikor egy férfi megpróbál meghódítani? Inkább tartózkodó vagy, vagy szemrebbenés nélkül flörtölsz, és küldöd a pozitív jeleket? Esetleg a taktikázás mestere vagy, aki a húzd meg, ereszd meg játékot űzi a férfiakkal?
Arra voltunk kíváncsiak, hogy a férfiak hogy látják a kérdéskört: mi a jobb, ha egy nő könnyebb préda, vagy inkább az, ha küzdeni kell érte? A klasszikus elmélet szerint az utóbbi a jó, de vajon mit gondolnak a pasik? Megkérdeztünk három 30 év körüli illetékest a dologról. Válaszaik meglepőek voltak.

Ottó, 27

– Igaz az, hogy minél nehezebb valakit meghódítani, annál vonzóbb?
– Ha alapból vonzó valaki, akkor lehet, hogy vonzóbbá teheti, ha nehéz meghódítani, de szerintem csak annyira, mint egy csomó más dolog, szóval ezt nem emelném ki annyira tényezőként.
– Az a nő, aki kimutatja feléd szimpátiáját, ergo könnyebben meghódíthatónak tűnik, kevésbé vonzó, vagy nem annyira érdekes?
– Szerintem nem múlik olyan sok ezen, ha alapból tetszik valaki, akkor sokat nem ronthat vagy javíthat a helyzeten, hogy kimutatja-e a szimpátiáját, ráadásul az elég fura, ha egy nőn nem látszik, hogy érdekli-e valaki, vagy sem. Szóval ha el tudja rejteni tökéletesen az érzéseit, akkor azok nem lehetnek valami erősek.
– Hiba lehet, ha valaki szimpatizál veled, mégis jégcsapnak mutatja magát, hogy fenntartsa a vadászösztönöd?
– Hiba lehet, ráadásul az ember legyinthet is, hogy egy ilyen pókerarcú lányért nem érdemes tenni sokat, és akkor vége is, még mielőtt elkezdődött volna.

Gergő, 30

– Igaz az, hogy minél nehezebb valakit meghódítani, annál vonzóbb?
– Röviden és tömören: igaz – persze csak akkor, ha látod az esélyét, hogy sikerül, és vannak kedvező jelek.
Az a nő, aki kimutatja feléd szimpátiáját, ergo könnyebben meghódíthatónak tűnik, kevésbé vonzó, vagy nem annyira érdekes?
– Ha valaki igazán vonzó, akkor nem ez a fő szempont, nem lesz kevésbé az attól, hogy kimutatja a szimpátiáját. De a nagyon könnyű “út” nem olyan izgalmas, ne legyen túl könnyű a hódítás.
– Hiba lehet, ha valaki szimpatizál veled, mégis jégcsapnak mutatja magát, hogy fenntartsa a vadászösztönöd?
– Ha nem is hiba, de elrettentő az lehet. Szerintem nyitni kell, és el kell ejteni apró jeleket. Ez már túlzott taktikázást is jelenthet, mutathat, mármint a jégcsap viselkedés, és az talán nem őszinte. Persze ha valaki olyan beállítottságú, akkor más a helyzet, viszont az nem tudatos.
Hozzászólások: