Ezt idd a reggeli kávé helyett és egész nap dúlni fog benned az energia! Nem vicc!

Az emberiség nagyrésze reggel egy jó erős kávéval kezdi a napot. Enélkül ki sem tudnánk kelni az ágyból, gondoljuk, pedig létezik még más-sokkal egészségesebb-megoldás is.
Ez a reggeli energiabomba elsősorban a gyümölcsök erejének köszönheti különleges hatását.Mindössze 3 hozzávalóból áll, de ezek együttes erővel tuningolják a szervezetet, és készítik fel akár egy nehezebb napra is. A gyömbér serkenti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, és ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben.

A chili felgyorsítja az emésztés, csökkenti a nátha, és a légúti megbetegedések tüneteit, a citromlé pedig magas C-vitamin tartalma miatt igen erős antioxidáns, sőt, még a hangulatot is javítja.Nagyon könnyű elkészíteni ezt a reggeli italt, és sokkal hatékonyabb, mint a kávé.

Hozzávalók:
½ citrom
egy 2 cm-es gyömbér gyökér
őrölt chili ízlés szerint
Elkészítés:
1.Facsarjuk ki a citrom levét.

2.A lereszelt gyömbérből próbáljunk meg minél több levet kinyomkodni, majd keverjük el a citromlével.

3.Adjunk hozzá annyi chilit, amennyit megbírunk a csípőssége miatt. Ha túlságosan tömény lenne az a keverék, akkor öntsük fel vízzel.

Minden reggel igyunk meg egy pohárral a chilis, gyömbéres, citromos keverékből, és egyből más színben fogjuk látni a világot, és a reggeli álmosságról is elfeledkezhetünk.

Hozzászólások: