4 szexinek hitt fotó a Facebookon, ami minden pasit elriaszt

melltartos_kep

Manapság már rengeteg dolgot megosztunk magunkról az interneten, ennek következtében pedig bárki könnyedén bepillantást nyerhet a kiszemeltje életébe.

A pasik ugyanúgy megnézik a nekik tetsző lány adatlapját, ahogyan azt a csajok teszik, és ha olyat találnak rajta, ami taszítja őket, az jelentősen rontja az esélyeidet. Íme, négy tipikus fényképfajta, amitől jobb, ha megszabadulsz!

Fehérneműs képek

Ha úgy gondolod, a hódítás alapfeltétele a hiányos öltözetben készült fotók feltöltése, rossz úton jársz. Ne így próbálj bókokat bezsebelni ? ezzel a komoly szándékú fiúk figyelmét nem kelted fel, viszont számos veszélynek teszed ki magad.

A partikirálynő

Bármilyen menőnek is tűnik számodra, a buliban készült, italozós képek sok fiút elrettentenek. de ha mégis felöntöttél a garatra a hétvégén, és erről még fotó is készült, inkább hagyd azt a számítógéped egyik eldugott mappájában, és semmi esetre se töltsd fel a Facebookra!

Régi szép idők

Ne akard féltékennyé tenni a pasit azzal, hogy pasizósnak és népszerűnek akarsz tűnni a szemében egy, a volt barátoddal közös fotóval. Még ha jóban is maradtál az exeddel, a szakítás után érdemes levenni a képeket, főleg, ha már úgy érzed, hogy készen álsz egy új kapcsolatra. A pasiknak a régi szerelmeddel készült képek nem azt üzenik, hogy csábító vagy, hanem azt, hogy még nem vagy túl az exen ? és lehet, hogy ebben van is némi igazság, ha még mindig nem szántad rá magad, hogy töröld a képeket.

Hozzászólások:

4 thoughts on “4 szexinek hitt fotó a Facebookon, ami minden pasit elriaszt”

Comments are closed.