10 dolog, amit egy férfi soha nem tenne azzal a nővel, akit szeret

Ha elgondolkodtál már azon, hogy a párod szeret-e téged vagy sem, ő-e az igazi vagy sem, akkor sok jelre támaszkodhatsz ezzel kapcsolatban, amelyek hiteles választ adnak neked. Számos gesztus és viselkedés árulkodik arról, hogy a férfi, aki melletted van, valóban szeret-e.

Íme, az a 10 dolog, amit egy férfi soha nem tenne meg azzal a nővel, akit szeret.

1- Az önromboló szokásait eléd helyezi

Soha nem tud egy olyan személy teljes egészségben rád koncentrálni, aki valamilyen függőség rabja, amit minden körülmények között az első helyre tesz a fontossági listáján.

2- Fizikailag, verbálisan vagy érzelmileg fenyeget

Egy ördögi körbe kerülhetsz így, hiszen mindaz a félelem, amit a bántalmazás közben érzel, folyamatosan felülíródik az örömmel, amikor a bántalmazó fél újra kimutatja “szeretetét” feléd. Az igaz szerelem és szeretet ezt a viselkedést teljes mértékben kizárja.

3- Olyan dolgokra kényszerít, amit nem akarsz

Az egoizmus egyik legjobb jele, amikor valaki állandóan arra kér, hogy tegyél meg érte olyan dolgokat, amelyekhez nem fűlik a fogad. Mintha tárgyként kezelne téged. Ha alapvetően jólelkű és önzetlen vagy, akkor ez olyan szintig is fajulhat, hogy teljesen kimerülsz benne.

4- Soha nem tartja meg az ígéreteit

Egy kapcsolat legfontosabb alapja a bizalom, amely mellett az ember biztonságban érezheti magát. Ha ez a bizalom megrendül vagy sosem létezett, akkor az a kapcsolat mindig csak fél lábon áll és egyszer esélyes, hogy felborul.

5- Hanyagol téged

Az, aki valóban szeret téged, értékesnek és különlegesnek tart és ezt tudtodra is adja. Mindig figyel rád és érdeklődik irántad. Az, aki nem törődik veled, nem szeret, mivel nem foglalkozik azzal, hogy neked örömet szerezzen.

6- Durván és tiszteletlenül beszél veled

Ha a párod durván beszél veled és durván reagál a kérdéseidre, akkor sem téged, sem magát nem tiszteli. A tisztelet hiánya egyben a szeretet hiánya is.

7- Más nőket akar lenyűgözni

Az a férfi, aki megpróbálja elnyerni más nők tetszését és igyekszik a közelükbe kerülni, az nem szeret téged igazán. Ismerjük a mondást, hogy “hűséget fogadunk, nem vakságot”, viszont a csábítás már egy teljesen más kérdés.

8- A szükségleteid terhesek számára

Talán tudod tettetni egy ideig, hogy semmire nem vágysz egy kapcsolatban, de ez egyszer ki fog bukni. Mindenki vágyik arra, hogy kényeztessék és elismerjék. Ha a párod soha nem tesz ilyeneket, akkor nem szeret igazán.

9- Kritizál és lealacsonyít

A párod az utolsó ember, akitől lekicsinylő megjegyzéseket vársz magadra vonatkozóan. Különbség van a leértékelő megjegyzések és az építő jó tanácsok között. Ha úgy érzed, hogy te inkább csak az előbbiben részesülsz, akkor ott gondok vannak.

10- Csak magával törődik és a te idődet és energiádat is feléli

Egy egészséges, szerető párkapcsolatban a felek örömmel töltik együtt az idejüket, de nem követelik folyamatosan párjuk minden percét, hanem teret engednek számukra az én időre is és oda-vissza támogatják egymást.

Hozzászólások: