EGYETLEN ÉJSZAKA ALATT 10 ÉVET FIATALODHATSZ, CSUPÁN ERRE AZ 1 HOZZÁVALÓRA VAN SZÜKSÉGED!

A kókuszolaj azért remek készítmény, mert megfizethető áron hosszú távon egészségesek maradhatunk tőle, és ráadásul a szépségápolásban is hasznunkra válik. Ha fiatalok akarunk maradni, szeretnénk, ha 10 évet is letagadhatnánk a korunkból, használjunk kókuszolajat. Íme, 4 praktika!

1. VEGYSZERMENTES BOROTVAHAB

Az olcsó borotvahabok többsége, de a drágábbak is, több káros vegyi anyagot tartalmaznak, amelyek a bőrön keresztül felszívódva bejutnak a szervezetbe. Kerüljük ezeket a termékeket, inkább kókuszolajjal borotváljuk a lábakat, hónaljat, de a férfiak is nyugodtan használhatják arcszőrzetük eltávolítására. A kókuszolaj elpusztítja a baktériumokat, gombákat, közben puhává és hidratálttá varázsolja a bőrfelületet.

2. ÉJSZAKAI ARCKRÉM

Ha éjszaka bekenjük kókuszolajjal az arcunkat, másnap kisimultabb, kipihentebb ábrázattal ébredhetünk, az egész bőrünk friss, sima és üde lesz. A kókuszolaj mélyen behatol a bőrrétegekbe, és puhává, ugyanakkor feszessé téve azt.

3. KÉZKRÉM

A hideg, száraz idő nem tesz jót a kezeknek. A bőr kemény, érdes lesz, így szükség van arra, hogy megfelelően hidratáljuk. Egy kevés kókuszolaj már csodákra képes, így reggel és este érdemes bekenni ezzel a csodaszerrel a kézfejünket.

4. KÉSZÍTSÜNK SAJÁT SZAPPANT

Egy kisebb flakont töltsünk meg kókuszolajjal, tegyünk bele két teáskanál szódabikarbónát, keverjük össze, és kész is a folyékony, természetes készítmény, amely ugyanúgy véd a kórokozóktól, mint az üzletben kapható kézi szappanok.

Hozzászólások: