Ez a legdögösebb fürdőruha a pasik szerint! Nem az, amire gondolnál

Vajon melyik az erősebbik nem kedvenc női fürdőruhája?


Nyakunkon a fürdőruhaszezon, és persze az a lényeg, hogy te jól érezd magad a választott darabban, azért felmerülhet benned, hogy vajon a pasiknak milyen fazon tetszik a legjobban. A Marie Claire magazin megkérdezte az ellenkező nem képviselőit, hogy szerintük melyik női fürdőruha a legcsinosabb, és a válasz helyenként igen meglepő volt – kiderült, hogy nem az áll az első helyen, ami a legtöbbet mutat. Íme, a pasik véleménye!

furdoruha_bikini

A férfiak egyértelműen a klasszikus, teljesen egyszerű bikinit találták a legszexisebbnek: a válaszadók 93%-a úgy gondolja, a normál bugyifazon és a nem túl kihívó felsőrész a befutó.
A spagettipántos felsőről és a madzaggal ellátott alsóról már többen gondolták úgy, hogy túl sokat mutat: a pasik 26%-a szívesebben látna olyan fürdőruhát, ami többet takar, 74%-nak pedig nincs gondja ezzel a bikinivel sem.
 
A felmérés legmeglepőbb eredményét talán az egyrészes fürdőruha produkálta: a nők hajlamosak azt hinni, hogy a férfiak nem kedvelik ezt a fazont, de most kiderült, hogy ez tévedés. 65% dögösnek találja a dresszt, és csak 35% szavazott ellene.
 
A hosszú felsőrész és különálló alsó kombinációja, vagyis a tankini esetében szorosabb volt a verseny, de több pasinak tetszik, mint ahánynak nem: 53% igennel szavazott rá, 47% pedig nemmel.
 
Sokkal kevesebben szerették a monokinit: a bikini és az egyrészes fürdőruha közti átmenetről mindössze 22% nyilatkozott elismerően, a megkérdezettek 78%-ának nem tetszik ez a fazon.
 
 
Az idei nyár új trendje, a retró stílusú, magas derekú alsórészes bikini egyelőre nem nyerte el a pasik tetszését: ezt kedvelték a legkevésbé a megkérdezettek, mindössze 21% találta szexinek a fürdőruhát, 79% pedig úgy gondolta, túl sokat takar.

 

Hozzászólások: