Fogfehérítés házilag 3 perc alatt

Sárgásak a fogaid, de szeretnéd, hogy fehérebbek legyenek? Nem kell kiürítened a pénztárcádat emiatt, hogy megvásárold a piac kínálta termékeket vagy elmenj a fogorvoshoz egy drága kezelésre. Használd ki a természet adta előnyöket és készíts házi receptet a fehér fogak érdekében.

fog11

Ebben a cikkben mutatunk egy csodás gyógyírt, amellyel fehérítheted a fogakat házilag, mindössze 3 perc alatt. Ha szeretnéd, hogy fogaid fehérek legyenek, de túl drága a fogorvosi eljárás, akkor itt van ez a recept, amely olcsó alapanyagokból tevődik össze de ennek ellenére hatékony.

Íme a hozzávalók:

? Egy fél citrom leve

? 1 teáskanál szódabikarbóna

Eljárás: Csavard ki egy fél citrom levét. Keverd össze a szódabikarbónával. Áztassuk a fogkefét a kapott keverékben, majd mossál fogat vele. Ismételd meg az eljárást hetente egy alkalommal. Lenyűgöző eredményeket fogsz észrevenni.

fog23

A citromnak már önmagában számos előnye van a fogak számára. Ha pl. fáj a fogad, a citromlével enyhíthető a fájdalom. Vérző íny esetében is kiválló a citromlé, megállítja a vérzést és megszünteti a kellemetlen szagokat. Továbbá a citrom antibakteriális tulajdonsága megöli a baktériumokat.

A szódabikarbóna úgy viselkedik mint egy kefe a fogaidon. Megtisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket a fogzománcról. Nem ajánlott túl gyakran használni. Azt tanácsoljuk, hogy hetente egy alkalommal használd. Ha túl gyakran használod, akkor fennál a kockázata annak, hogy tönkremegy a fogzománc.

Hozzászólások: