Egy anya vallomása: “Úgy nevelem a fiaimat, hogy felnőtt korukban jobban szeressék a párjukat, mint engem!”

Nikki Pennington a grieftophone.blogspot.com blogot vezeti, emellett három kisfiú anyukája nemrég a herviewfromhome.com portálnak mesélt arról, hogy miként neveli a gyerkőceit, különösen ha fiúkról van szó, így Nikki véleményét, nézeteit minden fiús anyának ajánljuk.

“Tudom, eljön majd a nap, amikor mind a három fiam elhagy, elköltözik, feleségül vesz egy lányt, akit szeretni fog. Ezek a lányok nem fogják tudni azt, hogy a fiúk milyenek voltak gyerekként, ők nem fogták a kezüket, mikor óvodába indultak, és ők nem voltak ott, mikor éjszakánként nem tudtak elaludni. De most itt vannak, kész férfiak lesznek, akikről ők lánykorukban álmodtak.

ekünk, édesanyáknak tudatosítanunk kell magunkban azt, hogy nem mi leszünk az egyedüli nők a fiaink életében, de fontos, hogy kijelentsük azt, hogy mindig számíthatnak ránk. És ez így van rendben.

Mint édesanyának, az a dolgom, hogy segítsek nekik, nyújtsak lelki és akár anyagi támogatást, és hogy higgyenek az álmaikban. Azt viszont nem mondhatom meg, hogy kit szeressenek.

És mikor eljön a nap, és párt választanak maguknak, akkor azt kívánom, hogy teljes szívükből szeressék azt a lányt, és boldogok legyenek, ameddig úgy érzik.

Nekem, mint édesanyának, az a feladatom, hogy olyan férfiakat neveljek a fiaimból, akik szívükből fogják szeretni azt a nőt, aki mellett elkötelezik magukat. És soha ne kerüljön sor arra, hogy a fiúknak választaniuk kell köztem és a feleségeik között.

Bármi is történjék, én akkor is az édesanyjuk maradok, és teljes szívemből szeretni fogom őket, és a párjukat is, mert a gyermekeim boldogsága számomra mindennél fontosabb.”

Forrás

Hozzászólások: