A lelki társak különböznek az élettársaktól. 10 jel arra, hogy megtaláltad a lelki társad

A lelki társak különböznek az élettársaktól. Egyes emberek soha nem is találkoznak egy lelki társsal és megállapodnak egy élettárs mellett. Ezek a kapcsolatok nagyon kielégítőek lehetnek. Gyakran ugyanis kölcsönös bizalomra, tiszteletre, és barátságra épül.

2015-09-22_070920

Élettársi kapcsolat a házastársi kapcsolat is, hiszen házasságban a két ember, egy életen át egymás társai optimális esetben.

Az életben gyakran nincs hatalmunk az időzítés felett, még úgy sem a körülmények felett. Nem várhatunk az örökkévalóságig, hátha lesz egy lelki társunk, ezért megelégszünk egy érett élettársi kapcsolattal. Néhányunknak a túlélésről, a biztonságról szól, és a kifejezés; ?lelki társ?, nem rezonál. A lelki társ koncepciója talán a valóságtól elrugaszkodottnak tűnhet, és az életkörülmények, az időzítés, a biztonság és más faktorok szintén szerepet játszanak a kapcsolataink megválasztásában.

De?
Annak az esélye, hogy ha valaki elég szerencsés ahhoz, hogy találkozzon a lelki társával az életben, a találkozás egy véletlenszerű időpontban fog bekövetkezni. Nem tervezett, és hirtelen találkozások ezek általában; spontán barátságok. Ezek a kapcsolatok olykor destabilizálódnak hatnak, mert nem hasonlítható semmihez, amit eddig tapasztaltál. Nincsenek szavak vagy kifejezések arra, amivel könnyen artikulálni lehetne ezeket a kapcsolatokat. Egyfajta mágneses energia, intuitív módon tudod, hogy mire gondol a másik, és az egész egyszerűen úgy tűnik, hogy másként nem is lehetne. Térnek és időnek pedig nincs jelentősége, mindig tudják egy más érzéseit és gondolatait.

Az időzítés sok esetben nagyon pocsék, de amikor találkozunk vele akkor tudjuk, hogy Ő az. Azonban van egy buktatója az ilyen mély kapcsolatok kialakításának. Először ugyanis szeretni kell önmagad ehhez. Az intimitáshoz ugyanis egy nyitott szív kell. A keresés, a meditáció, az imádkozás, a vizualizálás, szerintem mind hatástalan abban, hogy gyorsabban leljünk lelki társra. Nem hiszem hogy meg lehet őket idézni. Senki sem lehet a boldogságod, vagy töltheti tele a poharad, csak Te. Szóval csak tedd a dolgod, tápláld a tested és a lelked, és ha megjelennek, állj készen.

Hogy fogod felismerni őket? Szerencsére van pár olyan attríbum ami megkönnyíti a felismerést.

A lelki társ 10 ismertető jele

Bensőséges: A lelki társ olyan érzéseket vált ki belőled amit nehéz körül írni.
Bensőséges, elemi, és maradó érzelmet idéz elő.

Ismerős: Ha a társad egyben lelki társ, akkor valószínűleg jelen volt az előző életedben is. Körülveszi egy fura de ja vu érzés, mintha ez már egyszer megtörtént volna. Talán régen, talán más körülmények között.

Egyszerűen csak értitek egymást: Találkoztál valaha olyan emberekkel, akik egymás mondatait fejezik be. Ez néha akkor is előfordul ha túl sokat vannak együtt, de én inkább lelki társ kapcsolatnak nevezem. Ilyen előfordulhat a legjobb barátod esetében, a szüleid esetében, de ha a partnered esetében fordul elő, akkor az valami egészen egyedi dolog.

Szerelembe esel a hibáival: Egyetlen kapcsolat sem tökéletes, ezért a lelki társak kapcsolata sem lehet kivétel. Bár a kettejük közötti kapocs erősebb, akkor is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A lelki társak viszont gyakran megértőbbek és elfogadóbbak egymással szemben, idővel megtanulják megszeretni a másik hibáit is.

Intenzív: A lelki társ mellett a kapcsolat intenzívebbnek hat, jó és rossz értelemben egyaránt. Amikor a rossz epizódokat éljük, a lelki társ mellett általában a probléma megoldására összpontosítunk, és ezért elfeledjük vagy könnyebben feldolgozzuk, a negatív élményeket.

Ti ketten a világ ellen: A lelki társad mellett úgy érzed gyakran, hogy amíg Ő melletted van, addig semmi probléma nem érhet, mindent el tudsz viselni amit az élet tartogathat a számodra. Ez gyakran a ?mi, az egész világ ellen? érzés írja le a legmegfelelőbben.

Mentálisan elválaszthatatlanok: A lelki társaknak gyakran az ikrekéhez hasonló mentális kapcsolatuk van. Egy időben vehetik fel a telefont és hasonlók. Az élet talán elválaszt titeket akár hosszabb időre is, de az agyatok akkor is szinkronban marad.

Biztonságban és védve érzed magad: Függetlenül a társad nemétől mindig egyfajta védettséget és biztonságot érzel a közelében. A lelki társ miatt úgy érzed, hogy van egy védőangyal melletted. Az aki kihasználja a bizonytalanságod, tudatosan vagy tudat alatt, nem a lelki társad.

Nem tudod elképzelni nélküle az életed: A lelki társ nem olyan ember akivel egyszerűen csak megszakítod a kapcsolatot. Egy olyan személy, akiért úgy érzed érdemes küzdeni, és nem tudod elképzelni az életet a jelenléte nélkül.

Egymás szemébe néztek: A lelki társak gyakrabban néznek egymás szemébe mint ahogy az, a normális emberi kapcsolatoknál megszokott. Náluk ez természetes, ami a mélyen gyökerező kapcsolatból fakad.

Hozzászólások: