Ezt árulja el a nőkről a fehérneműjük!

Csipkés? Fodros? Tanga? Vagy netán francia? Abból, hogy milyen fehérneműt hordasz meg lehet mondani, hogy milyen ember vagy. Figyelj csak!

88245.970x5001

Francia
Nagyon energetikus vagy. Gyors az észjárásod és az a fajta nő vagy, aki egy jó viccel oldani tudja a feszültséget akár egy emberekkel teli szobában is. Tisztába vagy az adottságaiddal, a pozitívokkal és a negatívokkal is, és emiatt nem is lehet téged könnyen zavarba hozni.

Tanga
Nagyon barátságos vagy. Nem igazán tartod magad menőnek, de kifelé ez egyáltalán nem látszik, nem ezt mutatod. Ha az élet egy népszerűségi verseny lennél, nyerni nem nyernél, de biztosan nagyon sok szavazatot kapnál. Többet, mint azok az emberek, akiket utálsz.

Csipkés
Az egyik legjellemzőbb tulajdonság rád, hogy kacér vagy. Ezt tudod is magadról, mint ahogy azt is, hogy nagyon szép és vonzó vagy. Nem hiába flörtölsz úton, útfélen. Ebből következik, hogy az önbizalmaddal sincs gond, magabiztos, határozott egyéniség vagy, aki szereti él

Klasszikus
Nagyon magabiztos vagy. Nincs neked szükséged se csipkére, se fodrokra, a klasszikus fazon is tökéletes, remekül áll rajtad. Ez jellemző az életedre is. Kiegyensúlyozott és boldog vagy. Jógázol talán? Ha nem, valld be, hogy tervezed egy ideje. Ne várj vele tovább!

Fodros
Nagyon megfontolt vagy. Szeretsz megajándékozni másokat, de te is szeretsz ajándékot kapni. Néhány barátod van, viszont velük nagyon szoros kis csoportot, szinte már családot alkottok. És ez a kis baráti kör életetek végéig megmarad. Maximalista vagy, szereted a rendet és a szervezettséget és a to-do listákat.

Magasított derekú
Ha ilyen bugyit hordasz, akkor bizonyára művészi hajlamokkal vagy megáldva, ugye!? Nagyon szégyenlős és tipikusan meg nem értett ember vagy. Viszont akik ismernek tudják, hogy nagyon szórakoztató is tudsz lenni. Szereted a régimódi dolgokat, nem feltétlenül követsz minden új, trendi dolgot, irányzatot. Sőt. De köszönöd, te nagyon jól érzed magad így a bőrödben.

Karcsúsító
Nagyon őszinte vagy, Jó a humorod és nem veszel túlságosan komolyan semmit az életben. Egy veszélyes helyzetben is meg tudod őrizni a hidegvéred, nem vagy az a stresszelős típus. Ha viszont mégis kihoznak a sodrodból, akkor jaj mindenkinek, aki épp körülötted van. De erre lássuk be, csak szökőévente egyszer kerül sor. Talán?

Nagymama stílusú
Pató Pál úr női megtestesítője vagy. ?Ej, ráérünk arra még!? ? szoktad mondani, ugye!? Nem kapkodod el a dolgokat, sőt, szeretsz mindent az utolsó pillanatra hagyni. Legszívesebben királynő lennél, aki helyett a szolgái mindent megcsinálnak, míg ő kényelmesen heverészik, elpihenget királyi trónján.

Hozzászólások:

5 thoughts on “Ezt árulja el a nőkről a fehérneműjük!”

Comments are closed.