ORVOSI CSODA! MEGÁLLÍTOTTA A SAJÁT ÖREGEDÉSÉT 30 ÉVESEN, EZZEL AZ EGY ÖSSZETEVŐVEL!

Az angol-indiai származású Pamela Jacobs 52 éves. De úgy néz ki, mintha a 30-as éveiben járna.

Hibátlan az arcbőre és a teste is. Bár azt mondja, ezt részben annak köszönheti, hogy jó géneket örökölt, de meg is dolgozik érte.Egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett egy összetevőre esküszik, amely segít neki fenntartani fiatalos megjelenését – ez a kókuszolaj.

A kókuszolaj fontos része a szépségrutinjának-  testhidratálóként használja naponta kétszer, a smink eltávolítására, valamint fogmosásra hetente egyszer. Arcára is ezt keni esténként. Sokan azt hiszik, ő a 21 éves fia barátnője.

Medical-Phenomenon-She-stopped-aging-at-thirty-mostly-thanks-to-this-ingredient-PHOTO

Ms. Jacobs fiatalon kezdte használni a kókuszolajat. Étkezésben a 80/20 szabályt követi, ami azt jelenti, hogy 80% -ban egészséges bio élelmiszereket eszik, és a fennmaradó 20% nem-annyira-egészséges – édesség, alkohol és a csokoládé, de az is fekete, biocsoki.

Kerüli a kenyeret, a cukrot, a tésztát és a gyümölcsöt a magas cukortartalom miat, de szereti a zöld leveles zöldségeket, citromos vizet, fehérjedús élelmiszereket, kurkumát, gyömbért, borsot …

Rendszeresen edz, illetve, hideg vízzel zuhanyozik a szauna után.

A kókuszolaj miért olyan jó?

Nem kérdés, a kókuszolaj az egyik legjótékonyabb élelmiszer a világon.Sőt, sokkal több, mint egy étel. A zsírsavak egyedülálló kombinációja miatt, főként a közepes láncú zsírsavak (trigliceridek), csodálatos gyógyító tulajdonságai miatt.

A déli Csendes-óceánnál élő emberek 60% -a kókuszolajjal főz. Nagyon egészségesek, és sokkal kevesebb arrafelé a szívbetegség.

A bőrgyógyászok szerint, ez a természet ajándéka, amit a drága kozmetikai termékek helyett lehet használni. Arc, test, haj, fogak ápolására is jobb, mint a vegyszerekkel telerakott bolti krémek, paszták.
Hozzászólások: